Produse terminate în ianuarie 2017
- HIT sau MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in ianuarie 2017


Produse de makeup:

Produse terminate in ianuarie 2017: Vivito Blues
Shiny Primer,  Benefit theyre real mascara, Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara

Vivito Blues Shiny Primer (30ml) - a fost un primer foarte bun şi mi-a plăcut. E un primer ce oferă un plus de hidratare şi luminozitate feţei şi e potrivit în special pentru sezonul rece. Pentru mine a fost un HIT dar sunt curioasă să încerc şi altele şi probabil nu îl voi recumpăra prea curând.

Benefit they're real mascara - a fost un alt produs de care m-am îndrăgostit în ultima perioadă. Dă volum genelor şi acestea au un aspect foarte frumos. Pentru mine a fost un HIT şi probabil îl voi recumpăra în viitor.

Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara - şi acest rimel mi-a plăcut în special pentru aspectul natural pe care îl dă genelor. E un rimel waterproof şi rezistă foarte bine. Pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in ianuarie 2017

Am folosit două măşti de faţă coreene, de tip foaie de bumbac, Vanedo Beauty Friends Rose essence mask şi Innisfree It's Real rose essence mask. Ambele au fost bune însă preferata mea a fost cea de la Innisfree. Dacă sunteţi curioase să aflaţi mai multe despre aceste măşti, vă invit pe canalul de youtube să urmăriţi filmuleţele: Face mask friday - Vanedo Beauty Friends Rose essence mask şi Face mask friday - Innisfree it's real rose mask.

O altă mască pe care am folosit-o luna trecută şi despre care am vorbit într-un "Face mask friday" e masca de faţă The Body Shop vitamin E sink-in moisture mask. Dacă doriţi să vedeţi această mască în acţiune, vă invit să urmăriţi filmuleţul aici.

Tot la capitolul măşti de faţă, am folosit masca de faţă Schaebens peel-off mask (o găsiţi în Douglas) şi Chantelle Ginseng and Jasmine thermal masque (o găsiţi în Kaufland). Ambele mi-au plăcut suficient de mult încât să le recumpăr.


Produse terminate in ianuarie 2017 - Serul de ochi capsule Balea cu extract de ceai verde

Serul de ochi capsule Balea cu extract de ceai verde - am folosit acest tratament timp de 7 zile dar nu pot să spun că am văzut rezultate wow. Într-adevăr hidratează bine zona din jurul ochilor dar din păcate nu am văzut alte îmbunătăţiri.


Produse terminate in ianuarie 2017 - Yves Rocher serum vegetal

Yves Rocher serum vegetal - l-am primit într-o revistă şi a avut doar 30ml dar m-a ţinut destul de mult. Nu l-am putut folosi pe timpul verii pentru că mi s-a părut puţin cam greoi pentru tenul meu dar l-am folosit cu plăcere pe perioada iernii. A fost ok dar probabil voi mai încerca şi altceva.Produse pentru păr:

Produse terminate in ianuarie 2017 - Fixativul Syoss Invisible Hold nr.4

Fixativul Syoss Invisible Hold nr.4 - fixativele Syoss se află printre preferatele mele şi cu toate că mai încerc şi altele, mereu mă reîntorc la acestea. Îmi place cum fixează părul şi faptul că nu îl încarcă prea tare. Pentru mine fixativele Syoss sunt un HIT.


Produse pentru corp:

Produse terminate in ianuarie 2017 - Crema de corp si deodorantul Bottega Verde cu Iris

Crema de corp şi deodorantul Bottega Verde, cu Iris - mi-au plăcut foarte mult aceste produse. Crema e lejeră, foarte hidratantă şi intră repede în piele iar deodorantul e răcoritor. Mirosul lor e plăcut şi relaxant. Am folosit cu mare drag aceste produse şi pentru mine au fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in ianuarie 2017 - Spuma de ras Balea cu aroma de inghetata de frisca

Spuma de ras Balea cu aromă de îngheţată de frişcă - probabil ştiţi deja din articolele cu produse terminate că îmi plac foarte mult gelurile de ras de la Balea şi că le recumpăr mereu. Pentru mine sunt un HIT şi de ceva timp le folosesc doar pe acestea. Nu mă opresc asupra unei singure arome pentru că toate mi se par la fel de bune şi mereu îmi place să încerc arome noi însă le prefer pe cele care au o textură de gel.


Produse terminate in ianuarie 2017 - Givenchy ange ou demon
le secret (apa de toaleta)

Am terminat din păcate unul din parfumurile mele preferate şi anume Givenchy ange ou demon le secret (apa de toaletă). Notele de vârf sunt măr caramelizat şi zahăr; notele de mijloc sunt iasomie, ceai şi trandafir; Notele de bază sunt paciuli şi mosc. E un parfum senzual, elegant, nu e prea dulce şi mi se pare relaxant şi "cosy". E parfumul meu preferat pe timpul iernii dar poate fi purtat în orice anotimp. Are o rezistenţă destul de bună pentru o apă de toaletă ba chiar, pe pielea mea, rezistă mai bine decât multe din apele de parfum pe care le-am încercat.

Am folosit şi o mostră a apei de parfum Trussardi My Name. Acesta e un parfum floral, delicat şi feminin. Miroase tare bine şi chiar am fost tentată să îl cumpăr dar din păcate pe pielea mea nu rezistă mai mult de 2-3 ore. Nu ştiu de ce, dar cu majoritatea parfumurilor de la Trussardi păţesc aşa. Vă recomand să îl încercaţi pentru că miroase minunat şi poate aveţi norocul ca pe voi să reziste mai mult.


Produse pentru mâini şi unghii:

Produse terminate in ianuarie 2017 - Sapunul lichid Balea cu papaya si lapte

Săpunul lichid Balea cu papaya şi lapte - şi aceste săpunuri lichide fac parte din produsele pe care le vedeţi mereu în articolele cu produse terminate. Îmi plac, pentru mine sunt un HIT şi mereu le recumpăr.

Produse terminate in ianuarie 2017 - Crema de maini cashmere proteins de la Ziaja

Crema de mâini cashmere proteins de la Ziaja - a fost "salvatorul" meu iarna aceasta. Miroase plăcut dar nu exagerat de tare, e foarte hidratantă şi intră repede în piele...ce îmi pot dori mai mult? Mi-a plăcut foarte mult această cremă şi pentru mine a fost un HIT

Produse terminate in ianuarie 2017 - Dizolvantul pentru oje, fara acetona, de la Cien

Dizolvantul pentru oje, fără acetonă, de la Cien - şi acesta e un produs preferat pe care îl recumpăr mereu. Să ştiţi că am încercat destul de multe dar acesta înlătură cel mai bine oja şi este puţin mai delicat cu unghiile. Doar în cazul în care nu ajung la Lidl se mai întâmplă să cumpăr un alt dizolvant, în rest acesta e cel pe care îl folosesc cu regularitate.

Produse terminate in ianuarie 2017

Pentru unghii, am terminat baza întăritoare Wibo diamond hard şi oja Farmasi nr.138. Baza întăritoare e destul de bună dacă aveţi unghiile fragile, cu tendinţă de rupere, dar nu ajută prea mult în cazul unghiilor care se exfoliază iar ojei de la Farmasi i-am dedicat un întreg articol pe care îl puteţi citi aici.


Mostre:

Produse terminate in ianuarie 2017

  • Fondul de ten Vichy dermablend

  • Fondul de ten Vichy dermablend 3D correction

  • Clarins Double Serum

  • Clarins super restorative day cream

Fondurile de ten de la Vichy din păcate nu s-au potrivit tenului meu. Au un finish mat, o acoperire mare şi pe tenul meu dădeau un efect de mască. Le văd mai potrivite pentru un ten gras. De la Clarins mi-a plăcut foarte mult serul dar preţul lui mi se pare puţin cam exagerat.

Dacă doriţi să vedeţi şi varianta video a acestui articol, vă invit pe canalul de youtube să urmăriţi filmuleţul (click pe poză).

Produse terminate in ianuarie 2017 - video youtube

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?


Add Comments

Brands