Produse terminate în luna iulie
- HIT or MISS -

În decursul a două luni am reuşit să termin câteva produse şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, dacă sunt HIT sau MISS.

Iată ce produse am terminat:

poza cu produsele treminate in iulie

Produse pentru îngrijirea feţei:

poza cu produsele treminate in iulie; Gelul de curatare AVON Solutions cleanse Total Radiance

Gelul de curăţare AVON Solutions cleanse Total Radiance - mi-a plăcut foarte mult. Curăţă foarte bine tenul şi e un produs foarte bun. Are un miros păcut şi uşor revigorant şi m-a ţinut foarte mult. Pentru mine e un HIT şi îl voi recumpăra în viitor.

poza cu produsele treminate in iulie; Crema de ochi revigoranta cu extract de caviar negru Planet Spa AVON

Crema de ochi revigorantă cu extract de caviar negru Planet Spa AVON - nu prea mi-a plăcut. Nu i-am văzut nici un efect în perioada în care am folosit-o deci pentru mine e un MISS şi nu o voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.

poza cu produsele treminate in iulie; Mastile de fata - Make a Moist Skin- FT Island de la Baviphat

Măştile de faţă - Make a Moist Skin- FT Island de la Baviphat. Am avut două măşti primite ca mostre la comandarea unor produse asiatice de pe Ebay şi mi-au plăcut foarte mult; le găsiţi un review detaliat aici. Pentru mine au fost o adevărată surpiză, în mod sigur sunt un HIT şi chiar dacă nu voi cumpăra exact acceaşi mască, voi mai cumpăra măşti de acest gent pentru că îmi doresc să încerc cât mai multe.

poza cu produsele treminate in iulie; servetelele demachiante Sensitive de la Blanchette B

Şerveţelele demachiante Sensitive de la Blanchette B. - sunt destul de bune şi îmi plac. Îmi place varianta aceasta şi cea cu Aloe Vera şi le voi recumpăra pentru că îmi place să le am la îndemână. Au două variante (cea Refreshing şi Complete Care) care nu îmi plac deloc, mirosul mi se pare prea puternic şi puţin deranjant şi pe acelea nu le noi recumpăra.

Produse de make-up:

poza cu produsele treminate in iulie; Rimmel London Glam'Eyes Midnight Black Mascara

Rimmel London Glam'Eyes Midnight Black Mascara - nu mi-a plăcut deloc. Am folosit-o puţin şi s-a uscat foarte repede. Are şi o perie foarte enervantă; e puţin mobila şi de fiecare dată când o foloseam trebuia să am mare grijă pentru că mă murdăream foarte uşor. Pentru mine e un MISS şi nu o voi recumpăra.

Produse pentru îngrijirea corpului:

poza cu produsele treminate in iulie; Gelul de dus AVON Naturals black cherry & nutmeg

Gelul de duş AVON Naturals black cherry & nutmeg - mi-a plăcut foarte mult. Miroase extraordinar şi mirosul se menţine destul de mult. E şi foarte cremos şi lasă pielea fină. Mi-a plăcut şi ambalajul pentru că e mai compact şi e foarte potrivit pentru a fi luat în călatorii. Categoric e un HIT şi mi-ar plăcea să îl recumpăr doar că nu l-am mai văzut de mult în catalogul de la AVON.

poza cu produsele treminate in iulie; Deodorantul antiperspirant Soft & Gentle de la Cien

Deodorantul antiperspirant Soft & Gentle de la Cien - e un deodorant bunicel însă nu persistă prea mult, nici decum nu persistă 48 de ore cum scrie pe el. Are un miros plăcut şi fresh şi mi-a plăcut din acest punct de vedere. Avantajul lui e preţul scăzut însă dacă vă doriţi mai multă protecţie împotriva transpiraţiei nu îl recomand.

poza cu produsele treminate in iulie; Deodorantul stick Rexona Invisible Clear Pure

Deodorantul stick Rexona Invisible Clear Pure - e un deodorant ok, persistă mai mult decât cele spray şi mi-a plăcut mirosul însă nu mi s-a părut extraordinar. Momentan nu îl voi recumpăra pentru că vreau să încerc şi altele.

poza cu produsele treminate in iulie; Deodorantul cu bilă Pur Blanca de la Avon

Deodorantul cu bilă Pur Blanca de la Avon - îmi place mirosul, însă din păcate nu îşi face foarte bine treaba. Senzaţia de prospeţime dispare destul de repede. Nu îl voi recumpăra.

Produse pentru păr:

poza cu produsele treminate in iulie; Lotiunea regeneranta cu petroleum de la Gerovital Plant

Loţiunea regenerantă cu petroleum de la Gerovital Plant. Am cupărat-o la recomandarea coafezei mele, însă din păcate nu am respectat indicaţiile şi am folosit-o foarte rar de aceea nu pot spune exact dacă şi-a făcut treaba sau nu. În ultimul an am observat că părul meu arată mult mai bine şi pare mai bogat şi e posibil să fi avut şi această loţiune o contribuţie. Am în plan recumpărarea acestei loţiuni în viitor şi îmi propun să o folosesc mai constant pentru a vedea dacă într-adevăr a avut un efect asupra părului sau nu.

poza cu produsele treminate in iulie; Serul pentru varfurile deteriorate Advance Techniques AVON

Serul pentru vârfurile deteriorate Advance Techniques AVON Îl folosesc de mulţi ani şi l-am recumpărat de câteva ori. L-am folosit foarte mult în perioada în care aveam părul mai lung şi într-adevar diminuează aspectul de vârfuri uscate şi deteriorate. Pentru mine a fost un HIT şi probabil îl voi recumpăra în viitor.

Produse pentru picioare:

poza cu produsele treminate in iulie; Crema pentru picioare cu vita-de-vie si plante BIO de la Krauter

Crema pentru picioare cu viţă-de-vie şi plante BIO de la Krauter - a fost una dintre cele mai bune creme de picioare pe care am încercat-o până în momentul de faţă. Hidratează foarte bine picioarele şi le revigorează însă efectul se menţine doar pe perioada folosirii cremei. E o cantitate destul de multă de produs şi mi-a ajuns aproape un an întreg. Pentru mine a fost un HIT şi o voi recumpăra.

Add Comments

Brands