Produse terminate în luna iulie
- HIT or MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iulie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - Corectorul 
		  NYX nuanta CW 02

Corectorul NYX nuanţa CW 02 - am fost curioasă să încerc şi corectorul de la NYX mai ales că toată lumea vorbea despre el. E un corector bun, cu acoperire destul de mare şi nu evidenţiază atât de tare zonele uscate din jurul ochilor cum o face corectorul de la Rimmel London. Nu pot să spun că m-a dat pe spate dar acoperă destul de bine cearcănele. Ambalajul e de foarte proastă calitate, scrisul se ia extrem de repede şi în prima lună de utilizare eram tot timpul neagră pe mâini de la cerneala de pe ambalaj. Încă sunt în căutarea anticearcănului "minune" aşa că voi mai încerca şi altele.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  Crema de fata La Roche-Posay Effaclar H si crema de fata Nivea Aqua Efect

Crema de faţă La Roche-Posay Effaclar H - a fost crema mea de faţă preferată, descoperită în ultima vreme. De la textură, miros şi efectele asupra tenului, mi-a plăcut absolut totul la ea şi pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review dataliat aici.

Crema de faţă Nivea Aqua Efect - a fost o cremă puţin cam prea greoaie pentru tenul meu aşa că am folosit-o mai mult pe zona gâtului. E foarte hidratantă iar dacă aveţi tenul gras s-ar putea să vă placă mai mult decât mi-a plăcut mie.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  Samponul Head & Shoulders total care

Şamponul Head & Shoulders total care - mereu mă atrag mirosurile şampoanelor Head & Shoulders şi consider că sunt foarte reuşite dar oricât de multe game diferite am încercat, şampoanele în sine nu m-au impresionat. Nu simt că îmi curăţă părul foarte bine şi nici nu pot să zic că m-au scăpat de mătreaţă. Mi-am propus să nu le mai recumpăr dar parcă văd că iar mă voi lăsa influenţată de mirosurile lor :)


Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  Fixativul Wellaflex folg lastig flexible hold - fulness for fine hair

Fixativul Wellaflex long lastig flexible hold - fulness for fine hair - a fost destul de bun. Nu mi-a lăsat părul încărcat cu toate că nu pot să spun că a rămas foarte flexibil. Dacă aveţi părul moale şi lăsat, într-adevăr îi oferă puţină textură şi îl face mai uşor de manevrat.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  Gelul de dus AVON naturals energising - green tea & verbena

Gelul de duş AVON naturals energising - green tea & verbena - are un miros revigorant şi relaxant în acelaşi timp şi cu toate că nu e foarte intens, mi-a plăcut tare mult.


Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  The Body Shop Moringa Body Mis

The Body Shop Moringa Body Mis - mi-a plăcut la nebunie iar pentru că am tot vorbit despre acest spay de corp în articolele mele, ca să nu mă tot repet, vă las link-ul către review-ul acestui produs aici.


Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  Sapunul lichid Balea cu fructul pasiunii si frezie

Săpunul lichid Balea cu fructul pasiunii şi frezie - săpunurile lichide Balea m-au cucerit mai ales cu aromele în ediţie limitată. Sunt foarte cremoase şi miros extrem de bine. Pentru mine sunt un HIT şi de ceva timp le tot recumpăr.


Oje:

Produse terminate in luna iulie 2016 (July Empties) - 
		  Oja MUA (Makeup Academy) shade 6

Oja MUA (Makeup Academy) shade 6 - are o culoare intensă şi e destul de rezistentă pe unghii. A fost una din cele mai longevive oje şi mi-a luat foarte mult timp să o termin. Mi-a plăcut.

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands