Produse terminate în iulie 2017
- HIT sau MISS -

Vacanţa mi-a dat peste cap toată luna august şi nu am reuşit să fiu activă pe blog dar iată-mă din nou la datorie cu un nou articol cu produse terminate. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iunie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in iulie 2017


Produse pentru faţă:

Produse terminate in iulie 2017 - masca 7th Heaven Black Seaweed Peel Off

Am încercat o nouă mască de la 7th Heaven şi anume masca Black Seaweed Peel Off şi a fost masca mea preferată de curăţare. Nu e deloc agresivă cu tenul şi lasă pielea foarte fină şi curată. Mi-a plăcut tare mult şi a fost fără îndoială un HIT. Îmi place să folosesc acest gen de măşti în special vara când porii sunt mai încărcaţi şi am nevoie de o curăţare în profunzime iar această mască şi-a făcut foarte bine treaba ;)


Produse terminate in iulie 2017 - mastile Ja Yeon Mapping Aloe essence Mask si  Ja Yeon Mapping Royal Jelly Essence Mask

Am revenit şi la măştile coreene tip foaie de bumbac şi am folosit două: Ja Yeon Mapping Aloe essence Mask şi Ja Yeon Mapping Royal Jelly Essence Mask. Au fost ok, mi-au plăcut şi probabil le voi recumpăra în viitor.


Produse pentru păr:

Produse terminate in iulie 2017 - samponul Syoss Repair

Şamponul Syoss Repair - într-o vreme foloseam foarte mult şampoanele Syoss şi acesta a fost unul pe care îl aveam în stoc de ceva timp şi mă bucur că l-am terminat. M-am înţeles bine cu aceste şampoane dar sinceră să fiu m-am cam plictisit de ele şi cred că şi părul meu s-a obişnuit cu ele pentru că nu le mai observ efectele. Nu voi recumpăra acest şampon prea curând, nu pentru că nu e bun ci pentru că am descoperit altele care îmi plac şi mai mult.


Produse pentru corp:

Produse terminate in iulie 2017 - Gelurile de dus Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual si Glowing Ritual

Gelurile de duş Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual şi Glowing Ritual – ambele au fost minunate şi mi-au plăcut tare mult. Sunt cremoase, miros extrem de plăcut şi lasă pielea fină şi catifelată...ce poţi să îţi doreşti mai mult de la un gel de duş? Le-am folosit cu mare plăcere şi pot să spun că au fost un HIT.


Produse terminate in iulie 2017 - Bomba de baie Lush Big Blue

Bomba de baie Lush Big Blue – am încercat pentru prima dată o bombă de baie de la Lush şi nu credeam că îmi va plăcea atât de mult. Miroase intens şi mi-a parfumat întreaga baie. Mi-a lăsat pielea foarte fină şi hidratantă. A creat o atmosferă relaxantă şi a fost o plăcere să o folosesc. Nu am folosit întreaga bombă o dată ci am împărţit-o în două astfel m-am putut bucura mai mult de ea :D Sunt destul de scumpe aceste bombe dar din când în când merităm şi noi un moment de răsfăţ ;)


Produse terminate in iulie 2017 - Sprayul de corp Bottega Verde Green Tea

Sprayul de corp Bottega Verde Green Tea – mi-a luat ceva timp până m-am obişnuit cu mirosul lui pentru că la început mi s-a părut foarte puternic dar a fost minunat pe timpul verii şi a fost foarte revigorant. M-am înţeles foarte bine cu sprayurile de corp de la Bottega Verde, sunt interesante şi sunt curioasă să încerc şi alte arome.


Produse terminate in iulie 2017 - Deodorantul Balea Soft Rock (fara aluminiu)

Deodorantul Balea Soft Rock (fără aluminiu) – când s-a lansat această gamă, am cumpărat 3 arome diferite pentru că nu m-am putut hotărâ asupra mirosului iar acum regret că am 3 pentru că nu sunt favoritele mele. Ce m-a atras să le cumpăr a fost ambalajul şi mirosul lor dar după ce am început să le folosesc mi-am dat seama că nu sunt prea eficiente. Nu fac faţă unei zile încărcate mai ales dacă e foarte cald afară. Sunt plăcute ca şi miros dar nu le recomand ca şi eficienţă.


Produse terminate in iulie 2017 - Gelul de ras Balea Fruity Dream

Gelul de ras Balea Fruity Dream - am terminat şi luna trecută un gel de ras de la Balea. Sunt favoritele mele şi mereu le recumpăr ;)


Produse pentru mâini şi unghii:

Produse terminate in iulie 2017 - Sapunurile lichide Balea Jamaica Vibes si Sensitive

Săpunurile lichide Balea Jamaica Vibes şi Sensitive. La fel ca gelurile de ras şi săpunurile lichide Balea fac parte din produsele pe care le recumpăr mereu. Sunt cremoase, au arome plăcute şi nu cred că puteţi găsi ceva mai bun la preţul acesta. Pentru mine sunt un HIT şi vă recomand să le încercaţi dacă aveţi ocazia.Voi ce produse aţi terminat luna trecută?


Add Comments

Brands