Produse terminate în luna iunie
- HIT or MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iunie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Luciul de buze AVON Ultra Glazewear nuanta Nude Muse

Luciul de buze AVON Ultra Glazewear nuanţa Nude Muse - nu sunt o mare fană a luciurilor de buze şi îmi ia foarte mult timp până să termin unul; cred că acesta este şi singurul luciu de buze pe care am reuşit vreodată să îl termin. Are o culoare naturală şi mi-a plăcut tare mult atât aplicat singur cât şi peste un ruj. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Exfoliantul pentru ten Naruko Marjoram & Lavender Brightening Peelig Gel EX

Exfoliantul pentru ten Naruko Marjoram & Lavender Brightening Peelig Gel EX - e un gel transparent care după ce îl masaţi câteva minute pe ten veţi începe să observaţi cum se formează mici biluţe din pielea exfoliată. E un produs interesant şi foarte eficient. Mi-a plăcut mult de tot cum de altfel mi-au plăcut toate produsele Naruko pe care le-am încercat până acum. Pentru mine a fost fără îndoială un HIT.


Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Lotiunea tonica Oxyance City Rescue Soothe Sensitive Skin

Loţiunea tonică Oxyance City Rescue Soothe Sensitive Skin - e o loţiune tonică foarte blândă cu tenul dar nu mai puţin eficientă. Mi-a plăcut faptul că îmi curăţă şi reîmprospătează tenul fără să simt nici cea mai mică senzaţie de uscare a pielii. Spre surprinderea mea, m-a ţinut destul de mult deşi am folosit-o şi dimineaţa şi seara. Mi-a plăcut şi pot să spun că a fost un HIT fiind unul din produsele pe care mă gândesc să le recumpăr şi în viitor.


Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Demachiantul bifazic Farmec natural pentru ochi si buze

Demachiantul bifazic Farmec natural pentru ochi şi buze - după cum v-am obişnuit deja, am terminat şi luna trecută un demachiant şi binenţeles că nu putea fi altul decât demachiantul bifazic Farmec pe care deja l-am recumpărat de nenumărate ori. E eficient în înlăturarea machiajului mai rezistent al ochilor şi din acest motiv pentru mine e un HIT. Nu vă recomand să îl luaţi cu voi în călătorii pentru că ambalajul nu e chiar cel mai calitativ şi riscaţi să vă curgă prin bagaj.


Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Tony Moly Panda's Dream Eye Patch

Tony Moly Panda's Dream Eye Patch - am încercat masca pentru ochi de la Tony Moly şi ce mi-a plăcut a fost faptul că e foarte relaxantă şi calmează pielea obosită din jurul ochilor. Efectele sunt de moment şi nu durează zile în şir însă e foarte bună de folosit înaintea unui eveniment sau pur şi simplu când doriţi să vă reîmprospătaţi zona din jurul ochilor. Efectul e asemănător cu al măştilor de faţă coreene de aceea prefer să folosesc o mască pentru toată faţa decât una care să acţioneze doar în jurul ochilor aşa că nu o voi recumpăra prea curând.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Activatorul de bucle Revlon Style Masters Curly Orbital

Activatorul de bucle Revlon Style Masters Curly Orbital - îmi place să îl folosesc atunci când îmi las părul natural pentru că îmi defineşte foarte bine buclele şi părul meu arată mai creţ decât e de obicei. Cu toate că l-am cumpărat în varianta mică (30 ml) m-a ţinut un an de zile dar nici nu l-am folosit prea des. E un produs interesant şi mi-a plăcut.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Gelul de dus exfoliant Balea cu portocale si menta

Gelul de duş exfoliant Balea cu portocale şi mentă - de când m-am reapucat de sport, acest gel de duş a devenit un "must have" pentru mine. Îl folosesc în fiecare zi, după ce îmi termin exerciţiile şi mă ajută foarte mult să îmi relaxez muşchii şi să nu îi mai simt încordaţi. Are şi un miros plăcut iar preţul e foarte accesibil. Pentru mine e un HIT şi deja l-am recumpărat dar e păcat că momentan nu se găseşte şi cu alte arome.


Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Gelul de dus Fragonard Rose de mai

Gelul de duş Fragonard Rose de mai, varianta mini - e un gel de duş cremos şi lasă pielea catifelată iar mirosul, pentru o iubitoare de trandafiri, e divin.


Oje şi produse pentru unghii:

Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Dizolvantul pentru unghii Isana

Dizolvantul pentru unghii Isana - l-am cumpărat în primăvară, când eram într-o vacanţă în Budapesta şi cum am avut nevoie urgentă de un dizolvant pentru lacul de unghii doar pe acesta l-am găsit. Înlătură destul de greu oja şi nu mi-a plăcut. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl recomand.


Produse terminate in luna iunie 2016 (June Empties):
		  Oja Astor nr.137

Oja Astor nr.137 - nu ştiu dacă v-am povestit, dar anul acesta încerc să îmi "aerisesc" puţin colecţia de oje şi mă bucur că am mai reuşit să termin încă o ojă. A fost o ojă ok, într-o culoare drăguţă dar nu o voi recumpăra prea curând pentru că nu mă mai atrag aşa de mult ojele galbene.

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands