Produse terminate în iunie 2017
- HIT sau MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iunie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in iunie 2017


Produse pentru păr:

Produse terminate in iunie 2017 - Samponul Phil Smith Big It Up Volume Boosting Shampoo

Şamponul Phil Smith Big It Up Volume Boosting Shampoo - nu îmi vine să cred cât de bun a fost acest şampon mai ales că nu am auzit pe absolut nimeni vorbind despre el. A fost minunat şi părul meu a arătat foarte bine pe perioada în care am folosit acest şampon. Oferă volum părului dar în acelaşi timp e şi hidratant iar părul are un aspect mult mai sănătos. Pentru mine a fost un HIT. Îl găsiţi în magazinele Douglas şi costă în jur de 37lei.


Produse terminate in iunie 2017 - Fixativul Taft Fullness hair lacquer ultra stong 4 de la Schwarzkopf

Fixativul Taft Fullness hair lacquer ultra stong 4 de la Schwarzkopf - a fost un fixativ ok dar nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Nu oferă un volum exagerat şi dacă folosiţi prea mult poate încărca părul.


Produse pentru corp:

Produse terminate in iunie 2017 - Deodorantul Burjois No Defaut

Deodorantul Burjois No Defaut - mi-a plăcut mirosul şi într-adevăr nu lasă deloc urme pe haine ceea ce a fost un mare plus pentru mine. Nu rezistă chiar 48 ore dar face o treabă bunicică.


Produse terminate in iunie 2017 - Crema de baie Tesori D'Oriente Japanese Rituals

Crema de baie Tesori D'Oriente Japanese Rituals - mi-a plăcut la nebunie. Mirosul e foarte relaxant şi pur şi simplu îl ador. Face multă spumă şi lasă pielea catifelată. Pentru mine a fost un HIT şi merită să îl încercaţi...e super.


Produse terminate in iunie 2017 - Spuma de ras Balea Pink Grapefruit

Spuma de ras Balea Pink Grapefruit - nu cred că mai are nevoie de prezentare pentru că o tot vedeţi în articolele mele cu produse terminate. Îmi place foarte mult şi mereu o recumpăr, iar pentru mine a un HIT.


Produse terminate in iunie 2017 - Gelul de dus Balea cu lapte si miere

Gelul de duş Balea cu lapte si miere - e un gel de duş ok şi are un miros plăcut. Singura mea problemă cu gelurile de duş de la Balea e că mirosul nu e foarte intens şi dispare repede dar pentru preţul lor nu sunt deloc rele.


Produse terminate in iunie 2017 - Pasta de dinti Himalaya Herbals Complete Care

Pasta de dinţi Himalaya Herbals Complete Care - a fost interesantă dar culoarea ei mi s-a părut puţin ciudată. Mi-a plăcut ca şi miros dar am avut impresia că nu curăţă foarte bine dinţii.Produse pentru mâini şi unghii:

Produse terminate in iunie 2017 - Sapunul lichid Coral cu ulei de lavanda

Săpunul lichid Coral cu ulei de lavandă - am dat peste acest săpun lichid în Auchan şi am fost curioasă să îl încerc. Mi-a plăcut mirosul lui dar şi consistenţa şi mă gândesc să îl recumpăr dacă îl mai găsesc.


Produse terminate in iunie 2017 - Acetona Giulia

Acetona Giulia - nu am reuşit să ajung în Lidl să recumpăr acetona de la Cien şi am ales una la întâmplare din Auchan. De data asta chiar am nimerit o acetonă bună care mi-a plăcut şi care şi-a făcut bine treaba.Produse pentru casă:

Produse terminate in iunie 2017 - Air Wick Sparkling Citrus si DM Denk cu aroma cu portocale

Pentru parfumarea casei, am terminat 2 rezerve de spary automat Air Wick Sparkling Citrus şi DM Denk tot cu aromă de portocale. Ambele mi-au plăcut însă cel de la Air Wick are un miros mai interesant şi mai atrăgător.


Produse terminate in iunie 2017 - Air Wick Sparkling Citrus si DM Denk cu aroma cu portocale

Am mai terminat şi câteva lumânări parfumate. Am început să fiu foarte interesată de lumânări parfumate şi îmi face mare plăcere să le folosesc pentru parfumarea casei dar şi pentru relaxare. Am terminat una din lumânările mele preferate şi anume pe cea de la Aura Candles cu aromă de cafea Miroase extrem de bine şi am mai cumpărat câteva pentru că pur şi simplu le ador.

Am terminat şi lumânarea de la Pepco Home în varianta cu bumbac Şi aceasta miroase ok dar are un miros mai diferit şi duce puţin a aftershave. A ars destul de curat şi mirosul se simte într-o cameră mică spre medie.

Am terminat şi un pachet de 8 lumânări mici, tea light, Dufti cu aromă de liliac. Nu le-am simţit mirosul nici măcar dacă am aprins mai multe deodată. Nici mirosul nu a fost cine ştie ce aşa că nu le voi recumpăra. Ştiaţi că puteţi să folosiţi genul acesta de lumânări pe post de ceară parfumată pentru candelă şi în felul acesta mirosul emanat e mai puternic.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?


Add Comments

Brands