Produse terminate în luna mai
- HIT or MISS -

A mai trecut încă o lună şi a venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna mai 2015(May Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Lotiunea micelara Ivatherm

Loţiunea micelară Ivatherm - nu este foarte eficientă în înlăturarea machiajului ochilor dar curăţă destul de bine machiajul feţei. E foarte delicată cu faţa şi ochii şi mi-a plăcut tare mult acest lucru iar din acest motiv mă gândesc să o recumpăr în viitor.


Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Gelul de curatare Anian cu Goji si Rodie

Gelul de curăţare Anian cu Goji şi Rodie - curăţă bine faţa dar nu mi-a plăcut textura lui. Are o textură foarte lichidă iar din acest motiv a fost incomod de folosit şi s-a terminat repede. Nu e unul din preferatele mele şi nu îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Lotiunea tonica Boots tea tree & witch hazel

Loţiunea tonică Boots tea tree & witch hazel - ajută la înlăturarea excesului de sebum şi la tratarea coşurilor. Deşi conţine alcool, mi-a plăcut foarte mult şi aş recumpăra-o dar din păcate produsele Boots au fost scoase din farmaciile SensiBlu şi nu mai sunt disponibile pe piaţa românească :(


Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Beauty Friends Aloe Essence Mask si Beauty Friends Potato Essence Mask

Măştile de faţă coreene Beauty Friends Essence Mask în variantele cu Aloe şi Potato - nu a fost o diferenţă foarte mare între ele dar ambele mi-au plăcut tare mult. Pentru mine sunt un HIT şi le voi recumpăra.


Produse de makeup:

Sunt foarte încântată că am reuşit să termin şi câteva produse de makeup :)

Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 AVON Super Drama mascara, The Face Shop Oil Free BB Cream si Creionul de ochi Ruby Rose nr.2

AVON Super Drama mascara - nu mi-a plăcut deloc. Peria mi s-a părut destul de agresivă cu genele şi nu le-a făcut deloc să arate mai bine. Nu mi-a oferit nici volum nici alungire. Pentru mine a fost un MISS şi nu o voi recumpăra.

The Face Shop Oil Free BB Cream - am terminat în sfârşit şi primul meu BB cream. Mi-a plăcut foarte mult şi e unul din preferatele mele. Pentru mine a fost un HIT şi mi-ar plăcea să îl recumpăr dar doar după ce voi mai termina din celelalte pe care la am. Găsiţi un review detaliat aici.

Creionul de ochi Ruby Rose nr.2 - un albastru drăguţ dar deloc pigmentat. L-am folosit mai mult ca şi bază pentru un alt fard de pleoape. Ca eyeliner nu era foarte evident. Nu a fost preferatul meu şi nu îl voi recumpăra.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 NIVEA Volume Sensation shampoo

NIVEA Volume Sensation shampoo - a fost un şampon ok dar nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Mi-a plăcut parfumul lui dar nu mi-a oferit volumul la care mă aşteptam. Posibil să îl recumpăr la un moment dat dar cu siguranţă voi încerca altele înainte.


Produse pentru mâini şi unghii:

Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Sapunul lichid Balea Paradise Beach

Săpunul lichid Balea Paradise Beach - o aromă plăcută, de vară, nu foarte intensă şi cu o textură destul de cremoasă. Îmi plac săpunurile lichide la la Balea şi probabil le voi recumpăra.


Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Dizolvantul pentru unghii de la Cien

Dizolvantul pentru unghii de la Cien - am terminat încă o sticluţă cu acest dizolvant. De ceva timp folosesc doar dizolvantele de la Cien, îmi plac şi mi se par destul de eficiente. Deşi e aceeaşi variantă (Aceton Free), mi-a plăcut mai mult cel cu floare pe ambalaj, dar din păcate pe acela nu l-am mai văzut în magazine :(


Mostre:

Produse terminate in luna mai 2015(May Empties):
		 Mostre

Cele folosite luna trecută au fost:

 • The Face Shop Face It CC Cream

 • Etude House Face Conditioning Cream

 • L'oreal Nude Magique BB Cream

 • Fondul de ten L'oreal Mat Magique

Mi-a plăcut foarte mult crema Etude House Face Conditioning Cream. E e un fel de primer ce se foloseşte înainte de aplicarea machiajului şi lasă faţa foarte fină şi plăcută la atingere.

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands