Produse terminate în mai 2017
- HIT sau MISS -

Anul acesta am fost foarte ocupată cu mutatul şi nu am reuşit să vă arat în fiecare lună produsele terminate dar cum lucrurile au început să revină la normal, sunt încrezătoare că de acum încolo voi reuşi să vă prezint, la timp, produsele terminate. Astăzi vă voi vorbi despre produsele terminate în luna mai şi dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in mai 2017


Produse pentru faţă:

Produse terminate in mai 2017 - Apa micelara Bioderma Sensibio H2O, pentru piele sensibila

Apa micelară Bioderma Sensibio H2O, pentru piele sensibilă - ei bine acum ştiu de ce toată lumea o laudă şi trebuie să recunosc că m-a cucerit şi pe mine. E atât de delicată cu tenul încât nici nu o simţiţi pe faţă dar în acelaşi timp curăţă bine machiajul chiar şi pe cel al ochilor fără să irite pielea sensibilă din jurul ochilor. A fost foarte bună şi pentru mine e un HIT.


Produse terminate in mai 2017 - MediHeal Collagen Impact Essential 
	Mask EX si Welcos Jeju cherry blossom lifting mask

Am încercat două măşti de faţă coreene noi, MediHeal Collagen Impact Essential Mask EX şi Welcos Jeju Cherry Blossom Lifting Mask. Ambele au fost ok însă cea care s-a făcut remarcată şi pe care mă gândesc să o recumpăr la un moment dat e cea de la Welcos.


Produse terminate in mai 2017 - masca exfolianta cu carbune Charcoal Masque 7th Heaven

De la 7-th Heaven am încercat masca exfoliantă cu cărbune Charcoal Masque pentru care am făcut un demo pe canalul de youtube şi îl puteţi viziona aici.


Produse terminate in mai 2017 - masca de fata cu lavanda Balea si  masca de fata cu cirese si ceai verde Balea

De la Balea, am folosit masca de faţă cu lavandă şi pe cea cu cireşe şi ceai verde. Ambele mi-au plăcut însă cea pe care am recumpărat-o deja e cea cu cireşe şi ceai verde. Şi pentru această mască găsiţi un demo pe canalul de youtube şi îl puteţi viziona aici.


Produse terminate in mai 2017 - Nivea Lip Butter Raspberry Rose

Balsamul de buze Nivea Lip Butter Raspberry Rose - din păcate nu am reuşit să îl termin însă mă despart de el pentru că îl am de ceva timp şi a început să îşi schimbe mirosul. A fost ok şi acest lip butter de la Nivea însă nu a fost la fel de bun ca şi cel cu vanilie şi macadamia.


Produse terminate in mai 2017 - Pasta de dinti Colgate Max White

Pasta de dinţi Colgate Max White - a fost ok, mi-a plăcut aroma însă nu mi-am putut da seama dacă a făcut ceva pentru dinţi în ceea ce priveşte albirea.


Produse pentru păr:

Produse terminate in mai 2017 - Samponul Pellamar cu extract de nuc

Şamponul Pellamar cu extract de nuc - când l-am văzut în magazin mi s-a părut interesant şi vroiam să încerc ceva diferit faţă de ce foloseam de obicei. Mi-am pus mari speranţe în acest şampon dar nu a fost ceea ce mă aşteptam eu. Îmi lăsa părul încărcat şi aveam senzaţia că nu s-a spălat cum trebuie plus că am făcut foarte multă mătreaţă de la acest şampon aşa că din păcate pentru mine a fost un MISS :(


Produse terminate in mai 2017 - Revlon Style Masters Curly Conditioner

Revlon Style Masters Curly Conditioner - mi-a plăcut foarte mult şi chiar am observat că aveam părul mai creţ şi buclele mai bine definite atunci când foloseam acest balsam. Deşi de cele mai multe ori port părul întins, din când în când îmi place să îl las natural şi acest balsam mi-a fost de mare ajutor aşa că pot spune că pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in mai 2017 - masca de par Swiss O.Par cu fructe de ciresc

Am fost curioasă să încerc masca de păr Swiss O.Par cu fructe de cireş pe care o puteţi găsi în magazinele DM. Deşi e etichetată drept o "cură pentru păr", nu a fost cu nimic mai specială decât o mască de păr obişnuită şi nu merită deloc să daţi 4-5 lei pe un pacheţel care nu face mare lucru pentru păr. Nu e nici extrem de hidratantă şi nici nu am simţit părul mai revigorat aşa că pentru mine a fost un MISS.


Produse terminate in mai 2017 - Pudra pentru volum Balea Trend It Up

Pudra pentru volum Balea Trend It Up - se pare că nu prea am avut noroc cu produsele de păr pentru că nici această pudră nu m-a încântat. O am de mult timp şi a fost un chin să o termin. Lasă părul foarte încărcat şi nu mi se pare că îi dă un aspect plăcut. Din păcate şi aceasta a fost un MISS şi nu o voi recumpăra. Nu a fost nici pe jumătate la fel de bună ca pudra pentru volum de la Loreal Techni Art, care a fost şi va rămâne preferata mea.


Produse pentru corp:

Produse terminate in mai 2017 - Spumantul de baie Balea cu Cranberry si Macadamia

Spumantul de baie Balea cu Cranberry şi Macadamia - are un miros extrem de plăcut dar pentru a face spumă multă şi pentru a simţi mirosul şi în baie, trebuie să folosiţi destul de mult produs şi prin urmare l-am terminat repede. Nu e un spumant de baie wow însă pentru miros l-aş recumpăra oricând :)


Produse terminate in mai 2017 - Sapunul lichid Balea cu masline si lamaie si Sapunul lichid Balea cu crema de vanilie si trandafiri

Tot de la Balea, am terminat două săpunuri lichide, unul cu măsline şi lămâie şi unul cu cremă de vanilie şi trandafiri. Îmi plac foarte mult săpunurile lichide de la Balea mai ales cele în ediţie limitată şi nici de data aceasta nu m-au dezamăgit. Cel cu vanilie şi trandafiri miroase încântător.


Produse pentru casă:

Produse terminate in mai 2017 - rezerve de spary automat de la Air Wick cu aromele Vanilla Bakery Treat, Spring Forest Walk si Turquoise Oasis

De data aceasta am inclus în "produsele terminate" şi câteva produse pentru parfumarea casei. Am terminat 3 rezerve de spary automat de la Air Wick cu aromele Vanilla Bakery Treat, Spring Forest Walk si Turquoise Oasis. Preferata mea a fost aroma Vanilla Bakery Treat care miroase delicios şi nu e deloc un miros greoi sau deranjant. Love it :)


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?


Add Comments

Brands