Produse terminate în luna martie
- HIT or MISS -

A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Luna aceasta am terminat multe produse pentru păr, şi dacă sunteţi curioase să vedeţi dacă mi-au plăcut sau nu, vă invit să citiţi în continuare tot articolul.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna martie


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna martie; Demachiantul 2 în 1 cu gălbenele de la Farmec Natural

Demachiantul 2 în 1 cu gălbenele de la Farmec Natural - e un demachiant bun, delicat cu faţa şi cu ochii, şi înlătură foarte bine machiajul. Îmi place. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna februarie; Danahan ecopure Shea Butter Sheet Mask,
		  Missha Pure Source Honey Sheet Mask  si Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet M

Am mai terminat şi luna aceasta patru măşti de faţă: două Danahan ecopure Shea Butter Sheet Mask (review aici), una Missha Pure Source Honey Sheet Mask (review aici) si favorita mea Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask (review aici). Acest gen de măşti au devenit de nelipsit din rutina mea şi mă bucur că le-am descoperit. Pentru mine sunt un HIT şi voi continua să le folosesc.


Produse pentru îngrijirea corpului:

Produse terminate in luna martie; Lotiunea de corp intens hidratanta AVON Care Royal Jelly Body Lotion

Loţiunea de corp intens hidratantă AVON Care Royal Jelly Body Lotion - e o loţiune de corp uşoară dar foarte hidratantă şi miroase frumos. Mi-a plăcut tare mult şi pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru îngrijirea părului:

Produse terminate in luna martie; Samponul Schwarzkopf Gliss Hair Repair Ultimate Volume

Şamponul Schwarzkopf Gliss Hair Repair Ultimate Volume - mi-a plăcut mirosul şi faptul că oferea părului meu foarte mult volum. Ce m-a deranjat la el a fost consistenţa. Era foarte alunecos şi se consuma mult produs la o utilizare.


Produse terminate in luna martie; Spay-ul bifazic Balea pentru protectia culorii parului vopsit

Spay-ul bifazic Balea pentru protecţia culorii părului vopsit - nu pot să spun că a fost un spray extraordinar dar a fost ok. Mi-a menţinut destul de mult timp culoarea părului după ce l-am vopsit. De asemenea menţine vârfurile hidratate şi părul nu arată degradat.


Produse terminate in luna martie; Masca pentru păr vopsit cu Argan Kallos Professional

Masca pentru păr vopsit cu Argan Kallos Professional - mi-a plăcut foarte mult. Mirosul nu m-a dat peste cap dar îmi lăsa părul hidratat şi buclele mult mai bine definite. Pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru unghii:

Produse terminate in luna martie; Dizolvantul Clasic pentru unghii de la Cien

Dizolvantul Clasic pentru unghii de la Cien - mi-a plăcut foarte mult şi de ceva timp recumpăr doar dizolvantele de la Cien. Îmi place că nu are un miros la fel de deranjant ca şi altele dar îmi place şi faptul că are pompiţă iar pentru mine e mai uşor de folosit în felul acesta. Am observat că nici nu îmi usucă unghiile foarte tare. Pentru mine a fost un HIT. Am recumpărat deja varianta roz, fără acetonă, dar îmi plac ambele.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands