Produse terminate în luna martie
- HIT or MISS -

Mereu întârzii cu această postare dar ştiu că e una din preferatele voastre aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol cu produse terminate. Luna trecută am reuşit să termin câteva produse şi vă invit să citiţi în continuare ca să descoperiţi dacă au fost un HIT sau MISS.

Produse terminate in luna martie 2015(March Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 The Skin House Aloe Water Mist

The Skin House Aloe Water Mist - e un spray de faţă pentru pielea sensibilă şi are un efect uşor răcoritor şi hidratant. A fost unul din produsele aflate în cutia MEMEBOX - Cooling Care şi mi-a plăcut foarte mult însă e un produs mai greu accesibil şi probabil nu îl voi recumpăra.


Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Innisfree It's Real Acai Berry Mask

Innisfree It's Real Acai Berry Mask - a fost o mască hidratantă foarte bună şi mi-a plăcut. Pentru mine a fost un HIT şi voi mai cumpăra măşti de faţă Innisfree dar probabil în alte variante. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse de makeup:

Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Balsamul de buze cu laptisor de matca, ulei de masline si miere de la Apidermaliv; Blush-ul crema MUA nuanta Blossom

Balsamul de buze cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi miere de la Apidermaliv - e un balsam de buze foarte bun şi m-a ajutat extrem de mult, mai ales în perioada rece. E un produs natural iar în plus are şi un preţ foarte bun. Pentru mine a fost un HIT şi îl recomand cu căldură.

Blush-ul cremă MUA nuanţa Blossom - nu pot să cred că am reuşit să termin un fard de obraz...l-am folosit foarte mult în ultimul an iar într-un final am reuşit să îl termin :) Fiind un fard de obraz cremă, l-am putut folosi atât singur cât şi în combinaţie cu altele, iar culoarea lui naturală mi-a plăcut foarte mult.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Sapunul lichid Balea Purple Kissis cu aroma de mure si crin

Săpunul lichid Balea Purple Kisses cu aromă de mure şi crin - am încercat mai multe săpunuri lichide de la Balea dar acesta mi-a plăcut cel mai mult. E cremos, curăţă bine şi are un miros extraordinar. Păcat că e în ediţie limitată însă dacă îl voi mai găsi în magazin îl voi recumpăra. Pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Gelul de dus exfoliant cu mandarine si portocale de la Balea

Gelul de duş exfoliant cu mandarine şi portocale de la Balea - e un exfoliant plăcut însă nu îmi place faptul că mirosul lui rezistă extrem de puţin. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Spumantul de baie in editie limitata AVON Strawberries & Cream

Spumantul de baie AVON în ediţie limitată Strawberries & Cream -
mi-a plăcut la nebunie acest spumant de baie singurul lui dezavantaj e faptul că are o cantitate mică de produs şi l-am terminat foarte repede. Are o aromă puternică de căpşuni, dulce dar revigorantă în acelaşi timp şi îmi aduce aminte de gumele de mestecat 5.


Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Crema de corp si lotiunea pentru maini si corp Rosebud & Blossom, a handfull of Roses

Crema de corp şi loţiunea pentru mâini şi corp Rosebud & Blossom, A handfull of Roses - ambele mi-au plăcut foarte mult însă loţiunea pentru mâini şi corp a fost deosebită. Au un miros curat şi plăcut, de trandafiri, şi sunt foarte hidratante iar preţul lor e destul de accesibil. Pentru mine au fost un HIT şi probabil le voi recumpăra în viitor, după ce mai termin din produsele existente.


Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 Aromalab Designer Fragrance Oil

Aromalab Designer Fragrance Oil - a fost un ulei parfumat pe care l-am primit în cutia MEMEBOX - 10 minute box. Are un miros greu de descris, diferit de restul parfumurilor pe care le-am încercat. Mi-a plăcut foarte mult dar nu am găsit nici un website de unde aş putea să îl recumpăr plus că are şi un preţ destul de mare.


Mostre:

Produse terminate in luna martie 2015(March Empties) - 
		 mostre

La capitolul mostre, stau destul de bine şi am folosit câteva şi luna trecută.

 • Tosowoong Monster Cream

 • Etude House Collagen Moistfull enriched cream

 • Isa Knox X2D2 original recovery cream

 • Tony Moly Berrianne cream

 • Nature Republic The First emultion

Preferatele mele au fost: Tosowoong Monster Cream - o cremă cu un efect uşor de albire, Tony Molly Berrianne Cream - o cremă hidratantă cu textură lejeră, dar şi Nature Republic The First emultion.

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands