Produse terminate în luna martie
- HIT or MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna martie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna martie 2016 (March Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): Corectorul Rimmel London Wake Me Up si Creionul de ochi Tosowoong Waterproof Gel Pencil Liner nuanta S10 - Lovely Wedding Peach

Corectorul Rimmel London Wake Me Up - la început a fost ok însă cu cât l-am folosit mai mult am început să îi văd şi părţile negative. Are o acoperire mică iar dacă nu aveţi proleme mari cu crearcănele e bun şi acest corector. Ce m-a deranjat cel mai mult la el a fost faptul că evidenţiază ridurile din jurul ochilor şi aveam impresia că îmi face ochii să pară mai obosiţi lucru pe care nimeni nu îl doreşte. Nu mi s-a părut potrivit pentru tenul meu aşa că nu îl voi recumpăra.

Creionul de ochi Tosowoong Waterproof Gel Pencil Liner nuanţa S10 Lovely Wedding Peach - a fost un creion foarte bun. Cremos, rezistent şi uşor de aplicat, l-am folosit cu mare plăcere pe pleoapa inferioară iar de când l-am terminat parcă îmi lipseşte. Pentru mine a fost un HIT şi probabil îl voi recumpăra în viitor. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): Demachiantul 2 in 1 Farmec Natural cu argan

Demachiantul pentru ochi şi buze 2 în 1 Farmec Natural cu argan - deja a ajuns o obişnuinţă să termin câte un demachiant din acesta pe lună. Îmi place că înlătură foarte bine machiajul ochilor iar acesta e motivul pentru care îl îndrăgesc atât de mult.


Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): Masca astringenta cu ulei de salvie pentru ten gras si mixt de la Cosmetic Plant

Masca astringentă cu ulei de salvie pentru ten gras şi mixt de la Cosmetic Plant - nu a fost una din preferatele mele ba chiar am vorbit despre ea într-un articol cu produse pe care regret că le-am cumpărat (găsiţi articolul aici). Nu a făcut nimic pentru tenul meu iar pentru mine a fost un MISS.


Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): Ja Yeon Mapping Aloe Essence Mask, Ja Yeon Mapping Royal Jelly Essence Mask si Vanedo Beauty Friends Rose Essence Mask

La fel ca şi demachiantul de la Farmc, măştile de faţă coreene nu lipsesc din produsele terminate. Mi-am făcut o obişnuinţă din a folosi în fiecare lună câteva măşti de acest fel şi îmi plac foarte mult. Luna trecută am folosit Ja Yeon Mapping Aloe Essence Mask, Ja Yeon Mapping Royal Jelly Essence Mask, şi Vanedo Beauty Friends Rose Essence Mask.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): L'oreal Studio Line Silk & Gloss Volume Spray (strength 7)

L'oreal Studio Line Silk & Gloss Volume Spray (strength 7) - mi-a plăcut tare mult. Într-adevăr oferă volum şi strălucire părului însă ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că nu încarcă părul iar volumul ţine chiar şi a doua zi. Pentru mine a fost fără îndoială un HIT şi îl voi recumpăra dacă îl voi mai găsi în magazine.


Produse pentru baie:

Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): Spumantul de baie AVON White Tea & Jasmine

Spumantul de baie AVON White Tea & Jasmine (1000ml) - are un miros floral, cald şi relaxant şi mi-a plăcut tare mult. Mirosul se simte foarte plăcut în baie şi persistă dar nici de spuma pe care o face nu mă pot plânge. E un produs bun iar dacă doriţi un spumant de baie frumos mirositor şi care să nu coste o mulţime de bani vă recomand să încercaţi spumantele AVON. Pentru mine sunt un HIT şi mereu le recumpăr.


Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): Cristalele de baie cu lavanda Natural Product

Cristalele de baie cu lavandă Natural Product - au avut un miros surprinzător de intens şi persistent. Majoritatea sărurilor de baie pe care le-am încercat îşi pierd foarte repede mirosul însă acestea m-au surprins plăcut. Au un miros relaxant şi îmbietor. Am cumpărat aceste cristale de baie dintr-un magazin DM din Budapesta dar din păcate în DM-urile de la noi nu le-am văzut. Mi-au plăcut foarte mult şi regret că nu am cumpărat mai multe :(


Produse mini şi mostre:

Pentru că luna aceasta am fost mult pe drumuri, am reuşit să termin câteva produse mini şi mostre.

Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): mostre parfum

Apa de toaletă Givenchy Ange ou Demon le Secret - e unul din parfumurile mele preferate şi cu toate că îl am şi în varianta mare, când călătoresc îmi place să folosesc aceste mici mostre. Miroase extrem de bine şi ador să îl folosesc iarna.

Mostra de parfum Thierry Mugler Alien - are un miros plăcut însă e puţin cam tare pentru gustul meu Şi nu m-a atras atât de mult.

Produse terminate in luna martie 2016 (March
		 Empties): mostre skincare

 • Nivea Care Shampoo Repair & Targeted Care

 • Ivatherm Ivapur Purifying foaming gel

 • Crema de faţă Vichy Liftactiv Supreme

 • Crema de faţă Etude House Moistfull Super Collagen

 • The Face Shop cleansing foam

Cel mai mult mi-a plăcut gelul de curăţare Ivatherm Ivapur Purifying foaming gel şi mă gândesc să îl cumpăr în varianta mare. E foarte delicat cu pielea iar faţa rămâne fină si plăcută la atingere.

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands