Produse terminate în luna noiembrie
- HIT or MISS -

Nu ştiu de ce de fiecare dată întârzii cu acest articol cu toate că e unul din preferatele mele. Dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna noiembrie 2014 (November Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): Lapte demachiant catifelat cu extract de bumbac (ten uscat/sensibil) de la Elmiplant

Laptele demachiant catifelat cu extract de bumbac (ten uscat/sensibil) de la Elmiplant - e delicat cu tenul însă nu e foarte eficient în înlăturarea machiajului rezistent. Nu este favoritul meu aşa că nu îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): Crema de fata Garnier Essentials Hydrating day care

Crema de faţă Garnier Essentials Hydrating day care - e o cremă de faţă destul de bună, hidratantă, şi doar atât ... nu are şi alte efecte asupra tenului cum m-au obişnuit cremele de faţă coreene, care pe lângă efectele lor, fac tenul să arate mai bine. Nu o voi recumpăra pentru că am încercat creme de faţă care s-au potrivit mult mai bine tenului meu, iar una din preferatele mele a fost Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream (review aici).


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): Gelul de dus nutritiv Dove cu parfum de fistic si magnolie

Gelul de duş nutritiv de la Dove cu parfum de fistic şi magnolie - e hidratant şi face multă spumă dacă e folosit cu un burete de baie. Miroase extrem de bine dar din păcate mirosul nu se simte foarte tare după ce ieşiţi din duş. Mi-a plăcut şi probabil îl voi recumpăra în viitor.


Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): Crema de corp parfumata AVON Sensuelle

Crema de corp parfumată AVON Sensuelle - e o cremă uşoară, intră repede în piele şi miroase foarte frumos. Mi-a plăcut tare mult şi dacă o voi mai găsi în catalogul celor de la AVON cu siguranţă o voi recumpăra. Pentru mine a fost fără îndoială un HIT, vi-am prezentat-o şi în articolul "Top 5: Creme preferate pentru corp".


Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): Givenchy ange ou demon, le secret - eau de toilette sample

Tot pentru corp, am folosit şi o mostră a parfumului Givenchy ange ou demon, le secret - e un parfum floral, foarte elegant şi miroase extraordinar de bine. Mi-a plăcut tare mult.


Produse pentru unghii:

Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): oja Chissa nr.159

Am ajuns cu oja Chissa nr.159 în punctul în care nu mai pot lua cu pensula produsul din sticluţă aşa că o voi considera terminată. E o ojă frumoasă, destul de rezistentă şi foarte ieftină. Am folosit-o foarte mult pe perioada toamnei şi o puteţi vedea în multe din articolele mele cu "Nail Of The Day".


Produse de makeup:

Produse terminate in luna noiembrie 2014 
		  (November Empties): Lioele Glittering Jewel Eye Liner #2 Silver Jewel si balsamul de buze MUA Love Heart Lip Balm, Sugar Lips

Creionul de ochi Lioele Glittering Jewel Eye Liner #2 Silver Jewel - e un creion foarte rezistent, ideal de folosit vara pentru un machiaj rezistent la apă. Ce nu mi-a plăcut la el a fost faptul că a început să se usuce destul de repede şi a devenit din ce în ce mai greu de folosit, iar din acest motiv pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra.

Balsamul de buze MUA Love Heart Lip Balm, Sugar Lips - mi-a luat foarte mult timp să îl termin dar a fost un balsam de buze foarte bun şi mi-a plăcut. Cu toate că nu îl voi recumpăra momentan, pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands