Produse terminate în noiembrie şi decembrie 2016
- HIT sau MISS -

La mulţi ani dragile mele şi bine v-am regăsit pe blog şi în 2017. După 3 ani de blogging sunt foarte recunoscătoare că pot începe un nou an alături de voi. Pentru început, v-am pregătit articolul cu produse terminate în noiembrie şi decembrie 2016, iar dacă sunteţi curioase să descoperiţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in noiembrie si decembrie 2016


Produse de makeup:

Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Makeon Waterproof Gel Pencil Liner S09 - Wild Real Khaki

Nu se întâmplă foarte des să termin un produs de makeup de aceea sunt foarte bucuroasă când reuşesc să termin unul. Creionul Makeon Waterproof Gel Pencil Liner S09 - Wild Real Khaki - a fost unul din preferatele mele. E un creion cremos şi rezistent, mi-a plăcut tare mult şi a fost un HIT. Pentru creioanele de ochi Tosowong Makeon găsiţi un review dataliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Crema de fata Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream

Crema de faţă Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream - a fost o cremă descoperită recent şi mi-a plăcut surprinzător de mult. E hidratantă, intră repede în piele şi nu încarcă tenul iar pentru mine toate acestea sunt suficiente încât să o numesc un HIT. Pentru această cremă de faţă găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac
Gerovital Plant

Crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac Gerovital Plant - e o cremă abrazivă puţin cam dură pentru tenul meu şi din acest motiv am folosit-o destul de rar. Exfoliază bine tenul dar în cazul meu, îl şi usucă. Nu e un produs rău însă mie nu mi s-a potrivit aşa că nu o voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Melvita Huile Extraordinaire

Uleiul Melvita Huile Extraordinaire - e o combinaţie de 5 uleiuri organice şi preţioase, hrănitoare pentru faţă, corp şi păr. Deşi e un ulei, l-am putut folosi pe faţă fără nici o problemă şi nu mi-am simţit tenul deloc încărcat. E foarte hidratant şi îmi lasă tenul mai luminos şi sănătos. Mi-a plăcut enorm de mult şi pentru mine a fost un HIT iar dacă nu aţi încercat până acum produsele Melvita vi le recomand.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Vanedo Beauty Friends Vitamin essence mask, Ja Yeon Mapping Aloe essence mask,
Garnier SkinActive Hydra Bomb

Măştile de faţă coreene Vanedo Beauty Friends Vitamin essence şi Ja Yeon Mapping Aloe essence - mi-au plăcut ambele dar în mod special cea cu vitamine. Pentru mine sunt un HIT şi le recumpăr mereu.

Masca de faţă Garnier SkinActive Hydra Bomb - mi-a plăcut şi această mască foarte mult. E puţin cam lipicioasă dar e foarte hidratantă iar la final pielea e mai fermă şi arată mai bine.


Produse pentru păr:

Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Samponul Garnier Ultra Doux Heritage of Provence cu lavanda si trandafiri

Şamponul Garnier Ultra Doux Heritage of Provence cu lavandă şi trandafiri - dintre toate cele încercate de la Garnier acesta a fost preferatul meu. Miroase extrem de bine şi e un şampon delicat cu părul. Nu e foarte hidratant, cel puţin nu şi pentru părul meu creţ şi uscat, însă per ansamblu face treabă bună.


Produse pentru corp:

Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Gelul de dus hidratant Le Petit Marseillais cu zmeura si bujor

Gelul de duş hidratant Le Petit Marseillais cu zmeură şi bujor - e un gel de duş cremos şi destul de hidratant. Miroase tare bine şi mă trimite cu gândul mai mult la un parfum decât la un gel de duş. Mi-a plăcut şi mă gândesc să îl recumpăr în viitor.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Deodorantul antiperspirant NIVEA Dry Comfort plus

Deodorantul NIVEA Dry Comfort plus - nu pot să spun că oferă protecţie 48 de ore însă e un deodorant ce protejează destul de bine, pielea rămânând uscată timp îndelungat. Nu mi-a plăcut faptul că are un miros înecăcios şi lasă urme de praf alb vizibil pe hainele închise la culoare.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Spuma de ras Balea cu avocado

Spuma de ras Balea cu avocado - îmi plac foarte mult gelurile sau spumele de ras de la Balea şi de ceva timp le folosesc doar pe acestea. Deşi prefer variantele în ediţie limitată (doar pentru miros) sau pe cele cu o textură de gel, toate sunt bune şi pentru mine sunt un HIT.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Sarea de baie Family Care Marin Relax

Sarea de baie Family Care Marin Relax - mi-a plăcut faptul că lasă apa uşor colorată şi mirosul persistă în baie destul de mult. Are un miros uşor masculin şi nu aş putea spune că e cel mai relaxant miros pe care l-am întâlnit dar nici nu mi-a displăcut.


Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Sapunul lichid Fresko gardenia

Săpunul lichid Fresko gardenia - sunt o mare fană a săpunurilor lichide Balea dar pentru că nu am ajuns în DM să le recumpăr, am ales întâmplător un săpun lichid din Kaufland. Acest săpun nu mi-a plăcut deloc. Are o textură mai lichidă şi mereu îl scăpam printre degete dar nici mirosul lui nu a fost unul remarcabil. Pentru mine a fost un MISS şi mă voi reîntoarce fără îndoială la săpunurile de la Balea care sunt mult mai bune.


Mostre:

Produse terminate in
noiembrie si decembrie 2016 - Sapunul lichid Fresko gardenia

  • Şamponul Anian cu keratină lichidă

  • Crema antirid Chanel Le Lift

  • Tosowoong Soft Touch Sun Cream

  • Nature Republic CC Cream

Datorită mostrei Chanel Le Lift am avut ocazia să încerc un produs high end de îngrijire însă nu aş putea spune că m-a dat pe spate. E o cremă destul de greoaie şi nu îi pot înţelege renumele. În schimb, mi-a plăcut CC cream-ul de la Nature Republic. Are o acoperire mică însă e perfect pentru folosinţa zilnică.

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?


Add Comments

Brands