Produse terminate în luna octombrie
- HIT or MISS -

Am reuşit să adun şi luna aceasta câteva produse pe care le-am terminat, şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, care mi-au plăcut şi care nu.

Iată ce produse am terminat:

poza cu produsele treminate in octombrie


Produse pentru îngrijirea părului:

Samponul L'oreal Elseve Volum Colagen

Şamponul L'oreal Elseve Volum Colagen pentru păr fin, plat şi fără volum - nu m-a impresionat deloc. Deşi e un şampon pentru păr fin şi fără volum, cum e şi părul meu, nu mi-a oferit prea mult volum şi părul se îngrăşa mai repede decât de obicei. Singurul lucru care mi-a plăcut la el a fost mirosul. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra.


Loncolor Natura tratament ulei pentru par

Loncolor Natura tratament ulei pentru păr - e un tratament OK, însă e mai complicat de folosit. După aplicare trebuie acoperit părul minim 20 minute cu un prosop cald şi nu aveam tot timpul la îndemână un prosop cald aşa că nu am prea respectat indicaţiile lor. Eu de obicei îl foloseam o dată pe săptămână, îl aplicam seara şi fie stăteam cu el până a doua zi dimineaţa, fie îl spălam după câteva ore (fără să îmi acopăr părul cu un prosop cald). Mi-a plăcut efectul însă nu cred că îl voi recumpăra pentru că e destul de incomod de folosit.


Produse pentru îngrijirea feţei:

Crema exfolianta cu miere si samburi de caise Bioten

Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise Bioten - mi-a păcut foarte mult, miroase tare bine şi curăţă delicat faţa. Pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Crema contur ochi cu argan de la Farmec

Crema contur ochi cu argan de la Farmec (review aici) - e o cremă bună însă nu îmi place deloc ambalajul. Mie mi s-a rupt partea pe unde iasă produsul când încă mai aveam destul de multă cremă şi a fost foarte dificil de folosit. Nu o voi recumpăra pentru că între timp am descoperit crema de ochi de la Bioten, care îmi place mai mult.


Masti fata Danahan ecopure Shea Butter, Missha Pure Source Honey, Natural Rich  Soo Cucumber Essence Sheet Mask, Ja Yeon Mapping Collagen Essence Mask si FoodAHolic Aloe Natural Essence Mask

Măştile de faţă Danahan ecopure Shea Butter (review aici), Missha Pure Source Honey (review aici), Natural Rich Soo Cucumber Essence Sheet Mask (review aici), Ja Yeon Mapping Collagen Essence Mask şi FoodAHolic Aloe Natural Essence Mask. Îmi place să folosesc astfel de măşti de faţă. Mă relaxează şi îmi oferă o stare de "bine". Pentru mine aceste măşti sunt un HIT şi le voi folosi în continuare.


Produse pentru îngrijirea corpului:

Crema de baie Tesori d'Oriente Fiore Del Dragone

Crema de baie Tesori d'Oriente Fiore Del Dragone - mi-a plăcut foarte mult. Miroase extraordinar de bine şi mirosul de menţine pe corp destul de mult. Pentru mine a fost un HIT şi în mod sigur o voi recumpăra în viitor.


Parfumul Tesori d'Oriente Aegyptus

Parfumul Tesori d'Oriente Aegyptus - miroase bine şi mirosul persistă cam 3-4 ore pe corpul meu. Mi-a plăcut.


Sprayul de fata racoritor Maroccan Rose Planet Spa AVON

Spray-ul de faţă răcoritor Maroccan Rose Planet Spa AVON - eu l-am folosit pe corp dar nu prea am simţit senzaţia de răcorire. Nu mi se pare un produs necesar şi nu îl voi recumpăra.


Produse pentru îngrijirea picioarelor:

Spray de picioare racoritor cu Papaya Foot Works AVON

Spray-ul de picioare răcoritor cu Papaya Foot Works AVON - deşi îl consider un produs mai mult de "răsfăţ" decât un produs necesar, mi-a plăcut să îl folosesc. Mi-a plăcut senzaţia uşoară de răcorire pe care o oferă picioarelor şi faptul că le simţeam mai uşoare şi mai puţin obosite. Probabil îl voi recumpăra dar vreau să încerc şi alte arome. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse de makeup:

AVON glimmerstick diamonds brown sugar eye liner

AVON Glimmerstick Diamonds Brown Sugar eye liner - mi-a plăcut foarte mult culoarea (un maroniu intens cu particule fine de sclipici) dar şi felul în care s-a întins pe pleoapă. Pentru mine a fost un HIT şi probabil îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru unghii:

Ojele Care Romeis, AllSun nr.015 si Golden Rose nr.170

Ojele Care Romeis, AllSun nr.015 si Golden Rose nr.170. Am terminat, s-au mai bine zis s-au "uscat" şi câteva oje. Au fost OK. Singura problemă pe care o am cu ojele de la AllSun e faptul că nu tot timpul capacul se închide perfect.

Add Comments

Brands