Produse terminate în luna octombrie
- HIT or MISS -

Ştiu că e puţin cam târziu pentru acest articol dar luna trecută am reuşit să termin câteva produse interesante, iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna octombrie 2014


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna octombrie 2014: Spuma de 
		  curatare Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

Spuma de curăţare Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam - ador această spumă de curăţare. Curăţă foarte bine faţa şi are un miros extrem de plăcut, de ciocolată. Pentru mine e fără îndoială un HIT şi o voi recumpăra după ce voi termina restul spumelor de curăţare pe care le am. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna octombrie 2014: Mizon 
		  Herbal Orange Blossom Ampoule

Mizon Herbal Orange Blossom Ampoule - un ser foarte delicat cu tenul şi mi-a făcut mare plăcere să îl folosesc. Îmi lăsa faţa fermă şi împrospătată şi mi-a plăcut. Cu toate că nu cred că îl voi recumpăra momentan (pentru că îmi doresc să încerc mai multe produse de acest fel) pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna octombrie 2014: Crema de 
		  fata Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream

Crema de faţă Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream - a fost cea mai bună şi cea mai potrivită cremă de faţă pentru tenul meu, dintre toate cele pe care le-am încercat. Are o consistenţă uşoară, hidratează dar nu încarcă tenul şi se simte foarte confortabil pe faţă. Pentru mine e fără îndoială un HIT şi mă voi reîntoarce la ea în viitor. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna octombrie 2014: Spray-ul 
		  fixativ Syoss Keratin strength 4

Spray-ul fixativ Syoss Keratin strength 4 - nu e foarte rezistent şi nu mi-a plăcut la fel de mult ca şi spray-ul fixativ Syoss Volume Lift extra strong hold pe care l-am şi recumpărat.


Produse terminate in luna octombrie 2014: SSerul 
		  pentru varfuri deteriorate de la Gerovital Plant

Serul pentru vârfuri deteriorate Gerovital Plant - nu mi-a plăcut deloc. Nu a făcut nimic pentru vârfurile mele care nu sunt extrem de uscate sau deteriorate şi nu i-am văzut rostul. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna octombrie 2014: Crema de 
		  dus Baylis & Harding Royale Bouquet Rose & Honeysuckle

Crema de duş Baylis & Harding Royale Bouquet Rose & Honeysuckle - e un gel de duş foarte cremos şi delicat iar mirosul este extrem de plăcut. Mi-a făcut plăcere să îl folosesc şi pentru mine a fost un HIT. Îl puteţi găsi în magazinele Bamboo la preţul de 17lei (4.7$).


Produse terminate in luna octombrie 2014: Deo Roll-On 
		  HAPPY Care Coco&Vainilla

Deo Roll-On HAPPY Care Coco&Vainilla - a fost un deodorant obişnuit, nu a avut nimic special şi nici mirosul nu a fost foarte atrăgător. Prefer deodorantele stick aşa că nu îl voi recumpăra.


Produse pentru unghii:

Produse terminate in luna octombrie 2014: 
		  Dizolvantul pentru unghii, fara acetona de la Cien

Dizolvantul pentru unghii, fără acetonă de la Cien - dacă mă urmăriţi de mai mult timp, probabil aţi văzut deja că acesta e dizolvantul meu de unghii preferat. L-am recumpărat de mai multe ori şi pentru mine e fără indoială un HIT.


Produse de makeup:

Produse terminate in luna octombrie 2014: 
		  AVON Glimmerstick Diamonds eye liner Golden Diamond

AVON Glimmerstick Diamonds eye liner Golden Diamond - la început nu m-a încântat deloc culoarea însă în ultima vreme l-am folosit în colţul intern al ochiului pentru a oferi mai multă luminozitate machiajului şi a început să îmi placă. Găsiţi un review detaliat şi swatch-uri aici.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands