Produse terminate în luna octombrie
- HIT or MISS -

Cu o mică întârziere, vă aştept cu articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna octombrie 2015 (October Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna octombrie 2015 (October Empties):
		  Demachiantul pentru ochi si buze Farmec Natural cu argan

Demachiantul pentru ochi şi buze Farmec Natural cu argan - e un bun înlocuitor al demachiantului bifazic de la Garnier care până acum a fost preferatul meu. Curăţă foarte bine machiajul intens al ochilor şi are un preţ bun. Dacă nu l-aţi încercat deja, vi-l recomand cu căldură. Pentru mine e un HIT şi l-am şi recumpărat.


Produse terminate in luna octombrie 2015 (October Empties):
		  masti de fata coreene

Am mai folosit două măşti de faţă coreene Skin Clinic Essence Mask şi Vanedo Beauty Friends Rose Essence Mask. Ambele mi-au plăcut tare mult iar dacă mă urmăriţi de mai mult timp, ştiţi deja că nu există lună în care să nu folosesc şi câteva măşti de acest fel. Dacă sunteţi curioase să încercaţi măştile de faţă coreene, găsiţi câteva de vânzare în secţiunea de blogsale, aici.


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna octombrie 2015 (October 
		  Empties): Vivito White Angel Chorus Beam, Maybelline Colorsensational Vivid lipstick shade Pink Pop, Creionul alb Essence,
		  AVON glimmerstick lip liner shade mystery mauve

Pentru mine e destul de greu să termin un produs de machiaj dar de câteva luni bune mă străduiesc să folosesc anumite produse şi aşa am reuşit să termin 4 dintre ele:

Peimer-ul pentru faţă Vivito White Angel Chorus Beam - e un produs pe care l-am îndrăgit foarte mult şi vi l-am mai prezentat în multe din articolele mele. Îmi place felul în care se simte pe ten şi luminozitatea pe care o oferă. Deşi preţul lui e puţin mai mare (undeva în jur de 20$) m-a ţinut un an de zile, folosit cu regularitate. Pentru mine a fost fără îndoială un HIT.

Rujul Maybelline Colorsensational Vivid nuanţa Pink Pop (review aici) - e un ruj bun, mi-a plăcut însă coloarea e mai îndrăzneaţă şi uneori am găsit-o destul de greu de purtat.

Creionul alb Essence - nu mi-a plăcut deloc cum arăta folosit pe linia apei ochilor aşa că am început să îl folosesc ca şi bază pentru fardul de pleoape. A ţinut fardul nemişcat toată ziua iar culoarea fardului a ieşit mai bine în evidenţă.

Creionul de buze AVON Glimmerstick nuanţa Mystery Mauve - e un creion foarte bun, e cremos, rezistent, uşor de aplicat şi se simte confortabil pe buze. Mi-a plăcut. L-am folosit ca bază pentru rujul Maybelline Pink Pop şi am obţinut o culoare minunată pentru toamnă.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna octombrie 2015 (October 
		  Empties): AVON Advance Techiques Smooth as Silk shampoo

Şamponul AVON Advance Techiques Smooth as Silk - într-adevăr face părul foarte fin şi mătăsos însă îi lipseşte volumul. Pentru părul meu care e deja destul de moale n-a fost chiar cea mai bună alegere dar a fost preferatul soţului meu aşa că mai mult l-a folosit el.


Produse terminate in luna octombrie 2015 (October 
		  Empties): Balsamul de par Keune So Pure Natural Balance

Balsamul de păr Keune So Pure Natural Balance - mi-a plăcut foarte mult. Descurcă şi hidratează foarte bine părul, iar mirosul e răcoritor şi plăcut. Pe toată perioada în care am folosit acest balsam, nu am simţit deloc nevoia să folosesc şi o mască de păr.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna octombrie 2015 (October 
		  Empties): Gelul de dus si body scrub-ul Grace&Charms Bloomfield Enchantement, Fresh Lavender Bloom

Gelul de duş şi body scrub-ul Grace&Charms Bloomfield Enchantement, Fresh Lavender Bloom - deşi exfoliantul pentru corp a fost ok, mirosul acestui set nu a fost chiar pe placul meu. După ambalaj şi descriere mă aşteptam la ceva mai încântător dar din păcate nu m-a cucerit.


Produse terminate in luna octombrie 2015 (October
		   Empties): Sapunul lichid Balea, cu lapte si miere

Săpunul lichid Balea, cu lapte si miere - de când le-am descoperit am rămas fidelă acestor săpunuri lichide şi folosesc câte unul pe lună. Îmi place textura şi mirosul lor şi pentru mine sunt un HIT.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands