Produse terminate în luna octombrie
- HIT or MISS -

Nu credeam că o să termin suficient de multe produse pentru a scrie articolul cu "produse terminate" dar încet, încet s-au adunat câteva. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna octombrie 2016


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna octombrie 2016:
				Tonerul Ziaja cu aloe, pentru ten normal si uscat

Tonerul Ziaja cu aloe, pentru ten normal şi uscat - mi-a plăcut foarte mult. Pentru că am vorbit despre el în articolul "Ce produse am îndrăgit toamna aceasta" nu o să o mai lungesc şi o să vă spun doar că pentru mine a fost un HIT şi mă gândesc să îl recumpăr în viitor.


Produse terminate in luna octombrie 2016: Apa de trandafiri Melvita

Apa de trandafiri Melvita - cu timpul, am observat că tenului meu îi prieşte foarte bine apa de trandafiri iar apa de trandafiri Melvita a fost una din favoritele mele. Reîmprospătează tenul şi îl face mai luminos. E un produs pe care îmi place să îl folosesc în special primăvara şi vara.


Produse terminate in luna octombrie 2016:  Vanedo Beauty Friends Vitamin essence mask, Vanedo Beauty Friends Rose essence mask, 7th Heaven Argan Oil Mud mask, 7th Heaven Cucumber Peel-Off si Chantelle Dead Sea Mineral Mud mask

Măştile de faţă coreene Vanedo Beauty Friends Vitamin essence şi Vanedo Beauty Friends Rose essence - mi-au plăcut ambele dar în mod special cea cu trandafiri. Ador să folosesc acest gen de măşti pentru că îmi fac tenul să arate mult mai bine după ce le folosesc şi au devenit de nelipsit din rutina mea de îngrijire. Pentru mine sunt un HIT şi le recumpăr mereu.

De la 7th Heaven, am folosit 2 măşti de faţă Cucumber Peel-Off şi Argan Oil Mud. Dintre cele două, cea cu argan mi-a plăcut mai mult. Despre măştile de faţă 7th Heaven puteţi citi mai multe aici.

Am mai folosit o mască Chantelle Dead Sea Mineral Mud pe care o puteţi găsi în Kaufland. E o mască bună şi apelez la ea de fiecare dată când doresc să îmi curăţ tenul foarte bine. Pentru mine e un HIT şi o recomand în mod special celor cu tenul gras.


Produse terminate in luna octombrie 2016: Balsamul de buze Nivea cu vanilie si macadamia

Balsamul de buze Nivea cu vanilie şi macadamia mi-a plăcut cum hidratează buzele dar mă bucur că l-am terminat pentru că m-a ţinut foarte mult şi m-am cam plictisit de el. Singurul lui dezavantaj e faptul că ambalajul nu e foarte igienic dar e un balsam bun şi mi-a plăcut mai mult decât cele sub formă de stick de la Nivea.


Produse terminate in luna octombrie 2016: Pasta de dinti Ziaja<

Pasta de dinţi Ziaja - nu obişnuiesc să vă arat ce pastă de dinţi termin pentru că folosesc aceeaşi pastă de dinţi de ani buni (Lakalut Activ) şi nu vreau să vă plictisesc. Dar, pentru că am primit o mostră de pastă de dinţi de la Ziaja şi am folosit-o, m-am gândit să v-o arat. E o pastă de dinţi ok, mentolată, miroase plăcut dar nu m-a impresionat atât de mult încât să renunţ la pasta de dinţi pe care o folosesc de atâta timp.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna octombrie 2016: Gelul de dus Bottega Verde Argan Del Marocco

Gelul de duş Bottega Verde Argan Del Marocco - mi-a plăcut foarte mult atât consistenţa gelului de duş cât şi mirosul. Curăţă bine şi lasă pielea catifelată. Îmi plac gelurile de duş Bottega Verde şi pentru mine sunt un HIT. Pentru produsele Bottega Verde din gama Argan Del Marocco, găsiţi un review aici.


Produse terminate in luna octombrie 2016: Deodorantul antiperspirant Lady Speed Stick Naturals and Protect

Deodorantul antiperspirant Lady Speed Stick Naturals and Protect - nu mi-a plăcut deloc. Deşi la început mi s-a părut ok, ca orice deodorant, cu cât l-am folosit mai mult am observat că lasă urme pe haine şi nici nu protejează bine ba de multe ori mă mai şi iritam de la el. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra.


Produse terminate in luna octombrie 2016: Sapunul lichid Balea cu papaya si lapte

Săpunul lichid Balea cu papaya şi lapte - am terminat şi luna trecută un săpun lichid de la Balea. Are un miros foarte plăcut şi revigorant şi mi-a făcut plăcere să îl folosesc. De când le-am descoperit, săpunurile lichide de la Balea au devenit de nelipsit pentru mine. Pentru preţul lor, sunt cremoase şi curăţă bine. Pentru mine sunt un HIT şi le recumpăr mereu.


Produse terminate in luna octombrie 2016: Sapunul Bottega Verde cu lapte de Iris

Săpunul Bottega Verde cu lapte de Iris - mi-a plăcut foarte mult mirosul lui şi faptul că face mult spumă folosind o cantitate mică de produs totuşi s-a terminat puţin cam repede. Pentru produsele Bottega Verde din gama cu lapte de Iris, găsiţi un review aici.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?


Add Comments

Brands