Ce produse noi am mai incercat de la Bottega Verde

Ce produse noi am mai încercat de la Bottega Verde

27 septembrie, 2017
Încă de când am descoperit produsele Bottega Verde m-am îndrăgostit de gelurile lor de duş şi pentru că de mult timp râvneam la un gel de duş de trandafiri, mi-am făcut de cap la ultima comandă şi pentru o vreme sper să-mi fi satisfăcut pofta de trandafiri. (citeşte mai mult)

Masca de par Revlon Salon Hits 11 Benefits

Masca de păr Revlon Salon Hits 11 Benefits

6 septembrie, 2017
Nu mă pot lăuda cu un păr ascultător şi fără probleme aşa că mereu sunt în căutarea unor produse "magice" care să îmi facă părul să arate bine şi să nu mai îmi dea bătăi de cap. Unul din produsele din rutina mea de îngrijire a părului pe care îl schimb mereu, e masca de păr iar astăzi vreau să vă vorbesc despre masca de păr... (citeşte mai mult)

Lumanarile parfumate Aura Candles by Bispol. Cum sunt si daca merita cumparate.

Lumânările parfumate Aura Candles de la Bispol...cum sunt şi dacă merită cumpărate.

20 iunie, 2017
Nu am reuşit încă să vă vorbesc despre noua mea pasiune şi anume lumânările parfumate. De câteva luni în coace, am început să fiu din ce în ce mai atrasă de ideea de a folosi lumânări pentru a-mi parfuma casa dar în acelaşi timp le consider... (citeşte mai mult)

Samponul intens nutritiv Phyto Paris Phytoelixir

Şamponul intens nutritiv Phyto Paris Phytoelixir

10 februarie, 2017
Astăzi în sfârşit apuc să vă vorbesc despre şamponul intens nutritiv Phytoelixir de la Phyto Paris, pentru păr foarte uscat. L-am folosit în special în perioada rece, când părul meu e mai uscat şi are nevoie de o hidratare mai mare iar după câteva luni de utilizare pot să spun că mi-am format o părere clară despre acest şampon... (citeşte mai mult)

In cautarea rujului rosu perfect I - rujul MAC matte nuanta Rusian Red - Review and swatch

În căutarea rujului roşu perfect I: Rujul MAC matte nuanţa Russian Red - Review and swatch

7 decembrie, 2016
Chiar dacă prima mea experienţă cu rujurile Mac nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele asta nu m-a împiedicat să încerc şi alte rujuri de la ei aşa că de ziua mea de naştere am hotărât să mă răsfăţ cu încă un ruj MAC. Intenţionam să stau... (citeşte mai mult)

crema de fata Himalaya Herbals Nourishing skin Cream

Crema de faţă Himalaya Herbals Nourishing skin Cream (Giveaway)

27 noiembrie, 2016
Odată cu lăsarea frigului, şi tenul meu are nevoie de o atenţie mai specială. Dacă până acum mă încadram în categoria celor cu tenul mixt, uşor uleios, e primul an în care simt că frigul a început să îmi afecteze pielea şi tenul meu să fie mai uscat decât de obicei ceea ce face ca ... (citeşte mai mult)

Gelul de dus si crema de maini Ziaja Cashmere

Gelul de duş şi crema de mâini Ziaja Cashmere

19 octombrie, 2016
Nu de mult, au început să apară şi pe la noi produsele Ziaja şi pentru că am tot văzut vorbindu-se despre ele pe bloguri, mi-au stârnit curiozitatea. Până acum am încercat 3 produse de la ei şi vreau să vă spun că toate mi-au plăcut dar astăzi am ales să vă vorbesc doar despre două dintre... (citeşte mai mult)

Ojele China Glaze

Review and swatch: Ojele China Glaze

13 octombrie, 2016
Acum un an am descoperit ojele China Glaze şi pentru că îmi plac foarte mult de fiecare dată când am ocazia să cumpăr o nuanţă nouă, nu stau prea mult pe gânduri. Încet, încet, am adunat câteva nuanţe superbe şi m-am gândit ca în acest articol să vă arat aceste oje şi să vă vorbesc ... (citeşte mai mult)

 Atmosfera de spa, la tine acasa, cu noua gama Bottega Verde Iris

Recreează atmosfera de spa, la tine acasă, cu noua gamă Bottega Verde Iris

1 septembrie, 2016
Ei bine, ca orice femeie, îmi place să mă răsfăţ din când în când, dar de ce să nu facem acest lucru cât mai des posibil, în confortul propriei case şi fără a cheltui o avere pe produse extrem de luxoase?... (citeşte mai mult)

HOT or NOT: Mastile de fata Bottega Verde

HOT or NOT: Măştile de faţă Bottega Verde

29 iunie, 2016
Cu puţin timp în urmă v-am povestit despre prima mea experienţă cu produsele Bottega Verde şi pentru că acest brand mi-a stârnit curiozitatea am mai încercat câteva produse de la ei iar în articolul de astăzi am să vă povestesc despre măştile lor de faţă... (citeşte mai mult)

Crema de fata La Roche-Posay Effaclar H

Crema de faţă La Roche-Posay Effaclar H

17 iunie, 2016
Astăzi am să vă vorbesc depre produsul votat de voi în articolul "Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul pentru review !!!" de luna trecută şi anune crema de faţă La Roche-Posay Effaclar H ... (citeşte mai mult)

Foltene Pharma Balsam crema leave-in pentru par

Foltene Pharma - balsam cremă fără clătire pentru păr

10 iunie, 2016
Nu fac parte din categoria "norocoaselor" ce au un păr perfect şi uşor de întreţinut şi sunt convinsă că multe dintre voi sunteţi ca mine, cu părul neastâmpărat şi dificil iar găsirea unor produse bune pentru păr poate fi o ... (citeşte mai mult)

Gelul de dus si crema de maini Bottega Verde Argan Del Marocco

Gelul de duş şi crema de mâini Bottega Verde Argan Del Marocco

31 mai, 2016
În articolul de astăzi am să vă vorbesc despre un brand nou pentru mine şi anume Bottega Verde. Cu toate că produsele lor sunt de ceva timp pe piaţa din România, de-abia acum am dat peste ele, iar produsele care mi-au... (citeşte mai mult)

Rujul Maybelline ColorSensational 207 Pink Fling

Rujul Maybelline ColorSensational
nuanţa 207 Pink Fling

27 mai, 2016
Am promis cu ceva timp în urmă, pe pagina de Facebook a blogului, că vă voi vorbi despre cel mai recent ruj Maybelline din colecţia mea şi anume Maybelline Color Sensational nuanţa 207 Pink Fling aşa că iată-mă ... (citeşte mai mult)

Noua gama Gerovital Plant cu Flori de mac: laptele demachiant si crema microdermabraziune

Noua gamă Gerovital Plant cu flori de mac: demachiant şi crema microdermabraziune

4 mai, 2016
Produsele Gerovital Plant din noua gamă cu flori de mac mi-au stârnit curiozitatea de când au apărut pe rafturile magazinelor. Am vrut neapărat să încerc ceva din această gamă şi am optat pentru laptele demachiant şi ... (citeşte mai mult)

12345...13

Brands