Rutina mea de seară pentru îngrijirea tenului

M-am gândit că ar fi interesant să vă arat produsele pe care le folosesc seara, de obicei înainte de culcare, pentru îngrijirea tenului.

Acestea sunt produsele pe care le folosesc în momentul de faţă şi pot să spun că îşi fac treaba destul de bine.

Produsele folosite seara pentru ingrijirea tenului

Pasul 1:

De fiecare dată când sunt machiată folosesc întâi laptele demachiant Byphasse pentru a îndepărta machiajul ochilor dar şi al feţei. Cu 3-4 dischete demachiante reuşesc să îmi curăţ faţa destul de bine. E un demachant foarte convenabil, are 500ml şi din câte îmi amintesc a costat în jur de 15lei.

După demachiere îmi spăl faţa cu gelul spumă Skin Food Black Sugar Jelly Foam (review aici). Lasă faţa curată fără să o usuce şi îmi place foarte mult. Se poate folosi cu mâna dar mie îmi place să îl aplic folosind un burete mic pentru faţă. Am observat că în felul acesta curăţă mai bine.

Produsele folosite seara pentru ingrijirea tenului: laptele demachiant Byphasse si Skin Food Black Sugar Jelly Foam

Pentru că demachiantul este într-un ambalaj foarte mare, pentru a fi mai uşor de folosit, l-am transferat într-un recipient mic de plastic, pe care am grijă să îl umplu în fiecare săptămână :)

Produsele folosite seara pentru ingrijirea tenului: laptele demachiant Byphasse

Pasul 2:

După ce am faţa curată, îmi place să folosesc cel puţin de două ori pe săptămână o mască de faţă iar măştile pe care le folosesc cel mai des sunt AVON Clearskin blackhead clearing Deep Treatment Mask, review aici (pe care o folosesc de fiecare dată când îmi simt pielea mai încărcată şi are nevoie de o curăţare mai profundă) şi AVON Planet Spa chinese ginseng revitalising face mask (o folosesc când îmi simt pielea mai obosită şi lipsită de vitalitate; e masca mea favorită din gama Planet Spa).

Produsele folosite seara pentru ingrijirea tenului: AVON Clearskin blackhead clearing Deep Treatment Mask si AVON Planet Spa chinese ginseng revitalising face mask

Pasul 3:

Următorul pas e să aplic în zonele cu probleme tratamentul pentru pete şi coşuri AVON Clearskin. Nu e un tratament minune dar am observat că dacă îl aplic pe un coş nou apărut, diminuează roşeaţa şi coşul nu se mai extinde însă nu se vindecă mai repede. Îl folosesc şi în zonele cu roşeaţă din jurul nasului dar şi în zonele cu pete.

Pentru ochi folosesc crema antirid de la Bioten royal jelly + proteine de grâu. Hidratează şi îmi lasă pielea din jurul ochilor mai fermă. Îmi place foarte mult.

Pentru buze folosesc balsamul honey AVON naturals. E un produs mulţifunctional, foarte bun.

Produsele folosite seara pentru ingrijirea tenului: tratamentul pentru pete şi 
		  coşuri AVON Clearskin, crema ochi antirid Bioten royal jelly + proteine de grâu  si balsamul de buze honey AVON naturals

Pasul 4:

După ce am lăsat tratamentul pentru pete şi coşuri AVON Clearskin să intre puţin în piele, aplic crema de faţă AVON Solutions Complete Balance day. Deşi e o cremă de zi mie îmi place să o aplic seara şi îmi menţie pielea hidratată până a doua zi seara. Găsiţi un review detaliat aici.

Iar pentru că e prea grasă pentru tenul meu, folosesc crema AVON Planet Spa cu caviar negru pentru zona gâtului. Îi găsiţi un review detaliat aici.

Produsele folosite seara pentru ingrijirea tenului: crema de faţă AVON Solutions Complete 
		 Balance day si crema AVON Planet Spa cu caviar negru

Add Comments

Brands