O seară de răsfăţ la Salon Selena Timişoara

În ultimele zile, am tot strecurat pe reţelele de socializare câte o poză cu "răsfăţul" de care am avut parte la Salon Selena din Timişoara iar astăzi reuşesc în sfârşit să vă povestesc pe blog experienţa mea cu ei. Şi pentru că tot se apropie Crăciunul, am pregătit o surpriză pentru voi, împreună cu Salon Selena, iar una dintre voi va putea câştiga un voucher de 100 lei pe care îl puteţi folosi pentru orice serviciu oferit de salon. Detalii la finalul artcolului ;)

Se întâmplă în Timişoara : November Notes în Social Media

După experienţele din ultimii ani, ştiu cât de greu e să găseşti un salon care să ofere serviciile pe care le doreşti iar preţurile ridicate nu garantează satisfacţia 100%. Mie cel mai greu îmi e să găsesc un hairstylist care să înţeleagă nevoile părului meu şi care să îmi dea sfaturile de care am nevoie pentru a-mi putea îngriji şi singură acasă părul aşa că am profitat de această ocazie pentru a-mi aranja puţin părul. Cea care s-a ocupat de părul meu a fost Alina, care a fost foarte drăguţă şi a răspuns răbdătoare tuturor întrebărilor mele dar mi-a dat şi o mulţime de sfaturi utile pentru părul meu. Mi-a plăcut foarte mult şi tunsoarea făcută de ea pentru că părul îmi arată bine şi după ce îl aranjez eu acasă nu doar cât am fost la salon.

 O seara de rasfat la Salon Selena

 O seara de rasfat la Salon Selena

Tot aici am încercat pentru prima dată şi o manichiură cu ojă semipermanentă şi vreau să vă spun că m-am îndrăgostit de cum arată pe unghii. Unghiile au un luciu foarte frumos şi după aproape 10 zile de la aplicare, oja arată impecabil...sunt curioasă cât de mult rezistă. Dacă nu aş avea atâtea oje acasă, cred că doar aşa mi-aş face manichiura, atât de mult mi-a plăcut.

 O seara de rasfat la Salon Selena

 O seara de rasfat la Salon Selena

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera prietenoasă şi răbdarea cu care fetele au răspuns tuturor întrebărilor noastre iar serviciile oferite s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Cu siguranţă le voi mai trece pragul ;)

 O seara de rasfat la Salon Selena

 O seara de rasfat la Salon Selena

 O seara de rasfat la Salon Selena

După cum vă spuneam la începutul articolului, una dintre voi va putea câştiga un voucher de 100 lei la serviciile oferite de Salon Selena din Timişoara, pe care să îl folosească cum şi când doreşte.

Ce trebuie să faceţi:

  1. "Like" paginii Salon Selena Timişoara (aici).

  2. "Like" paginii de facebook a site-ului mybeautykiss (aici).

  3. Să daţi Like şi share postării de pe facebook corespunzătoare acestui articol (aici)

  4. Să îmi lăsaţi un comentariu în care să îmi spuneţi cum aţi vrea să vă răsfăţaţi la salon ;)

  5. Nu trebuie să fiţi neapărat din Timişoara, important e să puteţi ajunge la salon.

Va puteţi înscrie până în 24 Decembrie la ora 20, urmând să anunţ câştigătoarea în decurs de câteva ore de la încheierea concursului...să vină şi premiul împreună cu Moş Crăciun :D


Add Comments

Brands