Shopping time şi primul videoclip pe YouTube?

Da...aţi auzit bine. De ceva timp cochetez cu ideea de a filma pentru voi şi videoclipuri pe youtube şi cu ce altceva puteam începe dacă nu cu ultimele cumpărături în materie de beauty :) Înainte de a trece la filmuleţ, m-am gândit totuşi să vă arat şi câteva poze cu produsele cumpărate ca să le puteţi avea ca referinţă.

Shopping time si primul videoclip pe YouTube

Din DM, am recumpărat săpunurile lichide de la Balea iar de data aceasta am ales varianta cu Vanilie şi Macadamia şi vatianta cu Pitaya şi Cocos. De la Balea mi-a mai atras atenţia şi spumantul de baie în varianta Cranberry şi Macadamia. Tot în DM am găsit şi deodorantul "0 defecte" de la Burjois pe care am fost tare curioasă să îl încerc.

Shopping time - DM (Balea, Burjois)

De la Bottega Verde am vrut să încerc noul gel de duş cu măsine şi pe cel cu ceai verde iar pentru că tot am ales gelul de duş cu ceai verde am ales şi un spray de corp din aceeaşi gamă. Am mai vrut să încerc şi câteva produse pentru păr şi am ales şamponul şi baslamul din gama Keratină şi Cocos. Produsele Bottega Verde le puteţi găsi aici.

Shopping time - Bottega Verde

De la Killys am primit spre testare câteva pensule pentru faţă şi 3 tratamente pentru unghii: baza de unghii regeneratoare, o bază de unghii întăritoare şi uleiul pentru cuticule. Mai multe despre produsele Killys puteţi afla pe pagina lor de facebook, aici.

Shopping time - produse Killys

Nu am vrut să mă lungesc prea mult pentru că am vorbit derspre aceste produse şi în filmuleţ. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre aceste produse precum şi preţurile lor, vă invit să urmăriţi videoclipul ;)

Shopping time si primul videoclip pe YouTube


Sper să vă placă şi voi încerca să vă pregătesc în viitor şi alte clipuri mai interesante :)


Add Comments

Brands