Top 5: Măşti de faţă 7th Heaven

De fiecare dată când am mai mult timp la dispoziţie îmi place să mă răsfăţ cu o mască de faţă iar cum în ultimul timp am început să experimentez şi cu măştile de faţă disponibile la noi, în articolul de astăzi m-am gândit să vă prezint un top 5 cu măştile mele preferate de la 7th Heaven.

Top 5: Masti de fata 7th Heaven


Locul 1

Masca de faţă 7th Heaven Pineapple peel-off - a fost preferata mea atât din punctul de vedere al mirosului cât şi al efectelor asupra tenului. E o mască exfoliantă cu ananas şi papaya şi e indicată tuturor tipurilor de ten. Îndepărtează celulele moarte, pentru o piele mai catifelată şi un ten mai luminos. Sunt o mare fană a măştilor peel-off şi aceasta a fost preferata mea. Ador mirosul energizant, de ananas, pe care această mască îl are şi a fost o adevărată plăcere să o folosesc. Are o textură lichidă dar se aplică uşor. Se usucă cam după 20 minute după ce e aplicată şi se înlătură foarte uşor fără să simţiţi că trage pielea prea tare iar pe măsură ce se usucă, rămâne confortabilă pe faţă şi nu strânge pielea. Lasă pielea curată şi catifelată, mult mai fermă şi cu un aspect mai sănătos. Mi-a plăcut foarte mult.

Masca de fata 7th Heaven Pineapple peel-off


Locul 2

Masca de faţă 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque - e o mască tonică cu minerale din Marea Moartă, recomandată pentru toate tipurile de ten. Încă de la început am simţit efectul tonic şi revigorant al acestei măşti. Mirosul nu e grozav dar senzaţia răcoritoare pe care o oferă această mască e extraordinar de plăcută. Îmi place foarte mult cât de fermă e pielea dar şi faptul că înlătură orice urmă de oboseală. Dacă reuşiţi să treceţi de miros, e o mască minunată pentru zilele călduroase de vară.

Masca de fata 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque


Locul 3

Masca de faţă 7th Heaven Argan Oil Mud - e o mască de curăţare, indicată tenului mixt şi uleios şi conţine ulei de argan marocan şi o serie de antioxidanţi bogaţi în Acai Berries. Curăţă porii în profunzime, echilibrează nivelul de sebum şi readuce tenul obosit înapoi la viaţă. Mi-a plăcut foarte mult textura fină pe care o are această mască şi felul în care se întinde pe faţă. Are un miros puţin medicamentos şi nu e chiar atât de plăcut. Se usucă destul de repede, cam 10-15min, şi strânge puţin pielea dar nu e o senzaţie foarte deranjantă. Tenul rămâne foarte fin şi curat după folosire iar excesul de sebum e îndepărtat. Îmi place foarte mult textura măştii şi felul în care îmi simt faţa după ce o folosesc dar mirosul nu e chiar cel mai plăcut.

Masca de fata 7th Heaven Argan Oil Mud


Locul 4

Masca de faţă 7th Heaven Coffee Mocha Mud - din păcate nu...nu miroase a cafea, dar nu e o mască de lepădat dacă doriţi să vă curăţaţi tenul în profunzine. E o mască exfoliantă recomandată tenului mixt şi uleios. E total diferită faţă de ce mă aşteptam să fie. Nu are deloc un miros de cafea ci mai degrabă de pământ, miros nu tocmai plăcut. Textura măştii nu e fină şi conţine mici particule exfoliante dar se aplică uşor şi rămâne confortabilă pe faţă chiar şi după ce se usucă. Curăţă porii în profunzime şi înlătură excesul de sebum. Pielea e mai fermă şi împrospătată. E o mască foarte plăcut de folosit vara mai ales dacă aveţi tenul gras şi porii încărcaţi.

Masca de fata 7th Heaven Coffee Mocha Mud


Locul 5

Masca de faţă 7th Heaven Cucumber Peel-Off - e o mască exfoliantă cu castravete şi e indicată tuturor tipurilor de ten. Are un miros revigorant însă la aplicare se simte puţin alcoolul. Exfoliază delicat celulele moarte şi impurităţile şi revigorează tenul. Lasă tenul curat şi împrospătat dar nu e la fel de intens exfoliantă ca masca peel-off cu ananas şi e mai delicată cu tenul.

Masca de fata 7th Heaven Cucumber Peel-Off


Aţi încercat măştile de faţă 7th Heaven? Care sunt preferatele voastre?


Add Comments

Brands