TOP 5: Cărţi de beauty, lifestyle şi dezvoltare personală care merită citite

Nu am mai făcut de mult un articol "Top 5" iar cum suntem în perioada concediilor şi multe dintre noi apelăm la cărţi pentru a ne relaxa şi a ne ocupa timpul, m-am gândit să vă prezint un top cu cărţile mele preferate, de beauty, lifestyle şi dezvoltare personală, descoperite în ultima perioadă.

TOP 5: Carti de beauty, lifestyle si dezviltare personala care merita citite

Citesc cam tot ce prind la mână şi nu mă feresc nici de cărţile de beletristică dar cărţile de dezvoltare personală sunt preferatele mele pentru că pot învăţa ceva cu adevărat util din ele. Pot fi de un mare ajutor atunci când doriţi să schimbaţi ceva în viaţa voastră şi nu ştiţi încotro să vă îndreptaţi, iar din acest motiv în articolul de astăzi vreau să vă vorbesc despre această categorie de cărţi.


Locul 1

Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason - e o carte din care am învăţat cum să îmi controlez viaţa financiară. Deşi sunt multe cărţi de acest fel pe piaţă, aceasta mi s-a părut cea mai bună dintre toate. Cu un limbaj simplu şi la subiect, acest ghid de înţelegere al lumii financiare, prin scurtele povestioare din îndepărtatul Babilon, bogate în sfaturi şi informaţii extrem de utile, tratează subiecte actuale precum planificarea şi obţinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor şi principii financiare extrem de solide. Nu e cartea tipică cu informaţii financiare la care vă aşteptaţi şi veţi rămâne surprinşi de simplitatea ei şi de impactul pe care aceste povestioare îl pot avea asupra noastra iar sfaturile din această carte pot fi aplicate de absolut oricine, indiferent de ocupaţia şi venitul vostru. E o carte pe care trebuie să o citiţi fără întârziere dacă doriţi să îmbunătăţiţi aspectul financiar al vieţii voastre.

Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason


Locul 2

Cum să araţi de milioane, de Andrea Pomerantz Lustig - dacă v-aţi întrebat vreodată cum de unele persoane pot arăta atât de bine fără să lase impresia că au depus prea mult efort, răspunsurile le găsiţi în această carte. Autoarea, fost expert în frumuseţe pentru revistele Cosmopolitan şi Glamour, oferă sfaturi despre tunsoare, culoarea părului, îngrijirea pielii, machiaj, parfum, modă, care te vor ajuta să araţi fabulos, chiar dacă bugetul tău este limitat. E o carte plină de trucri utile, uşor de aplicat şi cu un impact major asupra aspectului fizic iar orice femeie care ţine mult la felul în care arată, trebuie să o citească.

Cum sa arati de milioane, de Andrea Pomerantz Lustig


Locul 3

Lasă grijile, începe să trăieşti, de Dale Carnegie - e o altă carte ce trebuie neapărat citită. Munca şi stresul din zilele noastre ne fac de multe ori să uităm să ne bucurăm de viaţă şi vă asigur că după ce veţi citi această carte veţi vedea viaţa cu alţi ochi şi veţi fi pregătiţi pentru toate obstacolele care vă pot apărea în cale. Dacă credeţi că aţi ajuns la capătul puterilor şi nu mai aveţi nici o speranţă, această carte vă va face să vă răzgândiţi. Cartea scoate la lumină o mulţime de adevăruri vechi şi fundamentale iar scopul ei e să vă determine să faceţi ceva pentru a le aplica.

Lasa grijile, incepe sa traiesti, de
Dale Carnegie


Locul 4

Cine mi-a luat caşcavalul?, de Spencer Johnson - e o carte care se referă la "confortul" de care devenim dependenţi pe parcursul vieţii şi cum acesta ne face vulnerabili în faţa schimbărilor. Cartea are la bază o povestioară simplă, în care majoritatea dintre noi ne regăsim, dar impactul pe care îl are acestă povestioară e incredibil de puternic, reuşind astfel sa schimbe viaţa celor care i-au urmat invăţăturile. Fiecare dintre noi avem "caşcavalul" nostru fie că ne referim la aspectul financiar sau la orice alt aspect al vieţii şi chiar dacă aţi pornit sau nu în căutarea lui, vă recomand să citiţi această carte.

Cine mi-a luat cascavalul?, de Spencer Johnson


Locul 5

Ghidul alimentelor sănătoase, de Michael Van Straten - e cea mai practică şi utilă carte de acest fel pe care am găsit-o. Nu e o carte de lectură, ci un "dicţionar" explicativ al alimentelor. Fără prea multe informaţii inutile, este explicat fiecare aliment în parte, cu avantajele şi dezavantajele lui. Prin cunoaşterea alimentelor de care corpul are nevoie şi a efectelor pozitive pe care alimentele le pot avea asupra organismului, acest ghid vă ajută nu doar să vă simţiţi mai bine, ci chiar să eliminaţi unele probleme de sănătate. Această carte este un "must have" pentru cei care vă doriţi un stil de viaţă mai sănătos dar nu ştiţi cum să alegeţi alimentele.

Ghidul alimentelor sanatoase, de Michael Van Straten

Ghidul alimentelor sanatoase, de Michael Van Straten


Majoritatea cărţilor prezentate le găsiţi în librăriile Cărtureşti dar şi în diferite librării online.

Voi ce cărţi de beauty, lifestyle şi dezvoltare personală care merită citite aţi descoperit?


Add Comments

Brands