Top 5: Creme preferate pentru corp

Nu am mai făcut de mult un top 5 şi îmi era tare dor de acest gen de articol. Pentru că e din ce în ce mai frig, iar corpul nostru are nevoie de o îngrijire mai mare, m-am gândit să vă arat care sunt cremele mele de corp preferate în acest monent.

Top 5: Creme preferate pentru corp


Locul 1

Organia - White Organia Aloe Vera Soothing Gel - e o cremă de corp sub formă de gel, care la contactul cu pielea parcă se topeşte. E perfectă pentru vară datorită efectului uşor de răcorire pe care îl oferă pielii, însă e suficient de hidratantă pentru sezonul rece. E unul din produsele care au venit în cutia MEMEBOX - Cooling Care şi e crema mea de corp preferată.

Top 5: Creme preferate pentru corp; Organia - White Organia Aloe Vera Soothing Gel


Locul 2

Crema de corp parfumată AVON Sensuelle - îmi place foarte mult; miroase extraordinar de bine (chiar mai bine decât parfumul în sine după părerea mea) dar îmi place la fel de mult şi textura. Are o consistenţă uşoară şi intră repede în piele dar e suficient de hidratantă, iar mirosul se menţine destul de mult. E super.

Top 5: Creme preferate pentru corp; Crema de corp parfumata AVON Sensuelle


Locul 3

Crema de corp Rosebud & Blossom, A handful of Roses - dacă vă plac trandafirii veţi îndrăgi şi această cremă. Are un miros destul de natural şi foarte plăcut. Consistenţa e undeva între o loţiune de corp şi un unt de corp, e foarte hidratantă şi se simte confortabil pe piele.

Top 5: Creme preferate pentru corp; Crema de corp Rosebud & Blossom, A handful of Roses


Locul 4

Loţiunea de corp Aveo Secret Wonderland - ce îmi place cel mai mult la această loţiune de corp este mirosul. Miroase extrem de bine, a îngheţată cu frişcă şi lămâie şi e o adevărată plăcere să o folosesc. Are o textură foarte uşoară şi intră repede în piele, nu e extrem de hidratantă dar e perfectă pentru sezonul cald.

Top 5: Creme preferate pentru corp; Lotiunea de corp Aveo Secret Wonderland


Locul 5

Fennel Cocoa Body Butter - e un unt de corp foarte hidratant. Menţine pielea hidratată şi catifelată destul de mult timp. Miroase foarte bine a unt şi cacao. E o cremă de corp foarte bună şi potrivită pentru sezonul rece. Îmi place tare mult.

Top 5: Creme preferate pentru corp; Fennel  Cocoa Body Butter

Add Comments

Brands