Top 5: Produse pentru îngrijirea corpului

În top 5 de astăzi vreau să vă arat produsele de corp care mi-au plăcut cel mai mult dintre cele pe care le-am încercat până acum, iar din această categorie am încercat destul de multe şi mi-a fost greu să aleg doar 5.

Top 5: Produse pentru ingrijirea corpului


Locul 1

Gelul pentru baie şi duş cu ulei de Argan On Line Harmony - l-am descoperit luna trecută când eram în căutarea unui cadou pentru mama mea. Mi-a plăcut atât de mult mirosul încât l-am cumpărat şi pentru mine iar de atunci a devenit favoritul meu. Are un miros intens în sticlă dar în momentul în care îl folosiţi mirosul mi se pare foarte relaxant şi se menţine pe corp o perioadă destul de îndelungată. Curăţă pielea foarte bine şi o lasă atât de catifelată încât nu mai trebuie să folosesc şi o cremă de corp după. L-am cumpărat din Auchan, are 500ml şi a costat 10lei.

Top 5:Produse pentru ingrijirea corpului; Gelul pentru baie si dus cu ulei de Argan On Line Harmony


Locul 2

Loţiunea de corp intens hidratantă AVON Care Royal Jelly - dintre toate loţiunile de corp pe care le-am încercat de la AVON (în afara celor din gama Planet Spa), aceasta mi-a plăcut cel mai mult. E o loţiune uşoară, intră repede în piele şi hidratează foarte bine. Lasă pielea fină şi plăcută la atingere. Îmi place foarte mult. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului; Lotiunea de corp intens hidratanta AVON Care Royal Jelly


Locul 3

Exfoliantul pentru corp Grac & Charmes Pure Pleasure Berrywine - vi l-am arătat şi în articolul "Top 5: Produse cu preţul sub 10lei" dar pentru că e exfoliantul meu de corp preferat nu puteam să nu îl includ şi în topul acesta. Miroase foarte bine, exfoliază şi îmi revigorează pielea. Pur şi simplu îl ador şi l-aş recumpăra oricând. L-am cumpărat din magazinul Bamboo.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului; Exfoliantul pentru corp Grac & Charmes Pure Pleasure Berrywine


Locul 4

Crema de duş Baylis & Harding Royale Bouquet Rose & Honeysuckle - e un gel de duş cremos şi foarte delicat. Mirosul e diferit faţă de alte produse cu parfum de trandafiri. Acesta miroase exact ca trandafirii de dulceaţă adevăraţi; e un miros foarte frumos şi nu e deloc artificial. Îmi place şi faptul că ambalajul e cu pompă şi e mai uşor de folosit când ai mâna udă şi alunecoasă :) L-am cumpărat tot din magazinul Bamboo.

Top 5: Produse pentru ingrijirea parului; Crema de dus  Baylis & Harding Royale Bouquet Rose & Honeysuckle


Locul 5

Fennel Cocoa Body Butter - e o cremă de corp foarte hidratantă. Menţine pielea hidratată şi catifelată destul de mult timp. Miroase foarte bine a unt şi cacao. E o cremă de corp foarte bună şi potrivită pentru sezonul rece. Îmi place tare mult.

Top 5:Produse pentru ingrijirea parului; Fennel  Cocoa Body Butter

Add Comments

Brands