Top 5: Produse cu preţul sub 10lei

TOP 5 de astăzi am vrut să fie mai interesant. Deşi la început mi s-a părut o provocare am reuşit să găsesc destul de multe produse sub 10lei care să îmi placă şi care să fie demne de un Top 5.

Top 5: Produse cu pretul sub 10lei


Locul 1

Grac & Charmes Pure Pleasure Berrywine Body Scrub - e exfoliantul meu de corp preferat. Are particule exfoliante fine şi oferă corpului o senzaţie plăcută de revigorare. Miroase foarte bine şi mirosul se menţine şi după duş. L-am cumpărat din magazinul Bamboo şi a costat 9lei.

Top 5: Produse cu pretul sub 10lei


Locul 2

Masca de faţă revitalizantă cu ginseng Planet Spa AVON - e o mască foarte bună, lasă pielea fină şi îi oferă un aspect sănătos şi proaspăt. O găsiţi în catalogul de la AVON, într-un nou ambalaj, şi de foarte multe ori este le ofertă la preţul de 9.99lei.

Top 5: Produse cu pretul sub 10lei


Locul 3

Balea Sensitive Deospray cu Aloe Vera - l-am descoperit recent şi e un produs foarte bun. Din toate deodorantele sparay pe care le-am încercat de la Balea dar şi de la alte firme, acesta mi-a plăcut cel mai mult. Miroase tare bine şi îl simt toată ziua. L-am cumpărat din magazinul DM, la o promoţie şi a costat 5lei iar preţul întreg este 6.5lei.

Top 5: Produse cu pretul sub 10lei


Locul 4

Am trişat puţin şi am ales două produse însă doar pentru că rujul de la MUA nu se găseşte în România şi am vrut să vă ofer o alternativă printr-e produsele de la noi.

Rujul MUA shade 2 - e un ruj cremos, se simte foarte plăcut pe buze şi are o culoare care îmi place foarte mult. L-am cumpărat de pe site-ul celor de la MUA www.muastore.co.uk şi a costat o liră (aproximativ 6lei).

Rujul AVON Colortrend Poppy Love - îmi place consistenţa lui şi pigmentaţia. Se simte plăcut pe buze şi rezistă destul de mult. Costă între 8 şi 10lei în funcţie de oferta din catalogul AVON. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Produse cu pretul sub 10lei


Locul 5

Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise Bioten - miroase foarte bine şi îmi exfoliază uşor faţa fără să o irite. Găsiţi un review detaliat aici. Am cumpărat-o din Kaufland şi a costat 9 lei.

Top 6: Produse cu pretul sub 10lei

Add Comments

Brands