Top 5: Produse cosmetice româneşti

Pentru topul de astăzi vi-am pregătit Top 5: Produse cosmetice româneşti. Sunt o mare fană a produselor cosmetice româneşti, consider că sunt produse foarte bune şi merită să le acordăm mai multă atenţie.

Top 5: Produse cosmetice romanesti


Locul 1

Săpunul pentru ten gras şi acneic cu flori de lavandă şi argilă albă Matins Des Lavandes de la Deja Vu. - e un produs foarte bun pentru tenul gras şi cu probleme. Curăţă bine faţa şi previne apariţia coşurilor. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Produse cosmetice romanesti; Sapunul pentru ten gras si acneic cu flori de lavanda si 
		 argila alba Matins Des Lavandes de la Deja Vu


Locul 2

Crema antirid pentru ochi royal jelly şi proteine de grâu de la Bioten - e o cremă de ochi foarte bună, hidratează zona din jurul ochilor şi îi oferă fermitate. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Produse cosmetice romanesti; Crema antirid pentru ochi royal jelly si proteine de grau de la Bioten


Locul 3

Loţiunea regenerantă pentru păr cu petroleum de la Gerovital Plant - am avut o perioadă în care îmi cădea destul de mult păr, şi era foarte slab, şi chiar dacă nu am folosit-o regulat, condiţia părului meu s-a îmbunătăţit foarte mult. E un produs foarte bun şi să nu vă sperie mirosul de petrol pe care îl are :)

Top 5: Produse cosmetice romanesti; Lotiunea regeneranta pentru par cu petroleum de la Gerovital Plant


Locul 4

Demachiantul 2 în 1 cu gălbenele de la Farmec - curăţă bine machiajul, nu irită ochii şi lasă faţa catifelată. Îmi place foarte mult. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Produse cosmetice romanesti; Demachiantul 2 in 1 cu galbenele de la Farmec


Locul 5

Crema exfoliantă cu miere şi sâmburi de caise Bioten - miroase foarte bine şi îmi exfoliază uşor faţa fără să o irite. Pielea rămâne curată şi catifelată. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Produse cosmetice romanesti; Crema exfolianta cu miere si samburi de caise Bioten

Ce părere aveţi despre produsele cosmetice româneşti? Care sunt preferatele voastre?

Add Comments

Brands