Top 5: Rujuri nude (plus o recomandare şi combinaţia favorită)

Pe lângă clasicele rujuri roşii care au fost de nelipsit în perioada sărbătorilor, rujurile nude au devenit favoritele mele în ultima vreme şi m-am gândit să vă arat ce rujuri nude se află în top-ul meu, plus o combinaţie de culori preferată.

TOP 5 Nude Lipsticks


Locul 1

Rujul Maybelline ColorSensational nuanţa 725 Tantalizing Taupe - e cel mai potrivit ruj nude pentru mine pe care l-am găsit până acum. Îmi deschide uşor culoarea buzelor însă nu atât de tare încât să arat prea palidă. E o culoare frumoasă şi îmi place tare mult. Găsiţi un review aici.

TOP 5 Nude Lipsticks: Maybelline ColorSensational 725 Tantalizing Taupe


Locul 2

Rujul AVON 24k gold nuanţa Golden Petal - e genul de ruj "my lips but better". E o culoare naturală, se potriveşte în orice moment al zilei şi cu orice fel de machiaj. Cu toate că are sclipici prin el, e cremos, e foarte confortabil şi nu usucă buzele. E singurul ruj cu sclipici care arată bine pe buzele mele şi pe care îl port cu drag.

TOP 5 Nude Lipsticks: Rujul AVON 24k gold  Golden Petal


Locul 3

Rujul Astor Color Last VIP Heidi Lipstick nuanţa 002 Sweety - e un nude clasic, e puţin mai închis decât cel de la Maybelline şi are un aspect uşor mat pe buze. Găsiţi un review aici.

TOP 5 Nude Lipsticks: Astor Color Last VIP Heidi Lipstick shade 002 Sweety


Locul 4

Rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Skin - e cel mai închis dintre toate cele pe care vi le-am arătat. Are o tentă uşor portocalie însă nu iasă prea tare în evidenţă şi arată foarte frumos pe buze. Dacă nu vă plac rujurile nude care arată prea maroniu pe buze, acesta ar putea fi o alternativă bună. Găsiţi un review aici.

TOP 5 Nude Lipsticks: Rujul AVON Ultra Beauty nuanta Skin


Locul 5

Rujul lichid Essence lip cream C02 Keep Calm & Go For A Walk - e o culoare superbă, nici prea maronie nici prea rozie şi arată foarte bine pe buze. Din punctul de vedere al culorii e nude-ul perfect însă consistenţa nu e chiar atât de reuşită şi lasă de dorit iar din acest motiv l-am plasat pe locul 5. Voi reveni în curând cu un review mai detaliat despre acest ruj.

TOP 5 Nude Lipsticks: Rujul lichid Essence lip cream C02 Keep Calm & Go For A Walk


În afara topului, însă un ruj care merită menţionat e rujul Miss Sporty nuanţa 022 BB Nude. Are o culoare frumoasă, asemănătoare cu a rujului Essence însă are un miros foarte parfumat şi pentru mine e deranjant iar din acest motiv nu îl prea folosesc. E un ruj bun, se aplică uşor şi e foarte confortabil pe buze iar dacă nu aveţi probleme cu rujurile parfumate şi sunteţi în căutarea unui nude frumos, merită să îi acordaţi o şansă.

TOP 5 Nude Lipsticks: Rujul Miss Sporty nuanta 022 BB Nude


Dacă nu aţi găsit rujul nude perfect, puteţi încerca să îl obţineţi din rujurile pe care le aveţi. Nuanţa mea preferată de nude o obţin din combinarea rujul Rimmel London Apocalips Lip Lacquers nuanţa 600 Nude Eclipse cu rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Rose Mauve. Rujul Rimmel London e mult prea deschis pentru mine şi are efect de corector iar pentru a-i da puţină culoare, aplic peste el rujul AVON Ultra Beauty nuanţa Rose Mauve. Folosesc o pensulă de buze pentru a contola culorile mai bine şi să obţin exact nuanţa dorită.

TOP 5 Nude Lipsticks: rujul Rimmel London Apocalips Lip Lacquers 
		 nuanta 600 Nude Eclipse combinat cu rujul AVON Ultra Beauty nuanta Rose Mauve

Ador rujurile nude dar trebuie să recunosc că e destul de greu de găsit nuanţă perfectă. Care este rujul vostru nude preferat? ... aştept sugestiile voastre :)

Add Comments

Brands