Top 5: Rujuri preferate pentru vară

A trecut ceva timp de la ultimul top şi pentru că acest gen de articole sunt preferatele voastre, dar şi ale mele, vi-am pregătit un nou top. În top 5 de astăzi vă voi arăta rujurile mele preferate pentru vară.

Top 5: Rujuri preferate pentru vara


Locul 1

Etude House Rosy Tint Lips nuanţa #3 Rose Petal - cu toate că vara prefer mai mult rujurile lucioase decât cele mate, pe primul loc e rujul de la Etude House care e un ruj mat însă are o culoare superbă şi e foarte potrivit pentru această perioadă. E rujul meu preferat pentru vară. În realitate e mai vibrant decât am reuşit să surprind în poză. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Rujuri preferate pentru vara: Etude House Rosy Tint Lips nuanta #3 Rose Petal


Locul 2

Rimmel London Apocalips Lip Lacquers nuanţa 303 Apocaliptic - îmi place foarte mult culoarea, e foarte veselă şi vibrantă. E genul de culoare pe care îmi place să o folosesc foarte mult vara. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Rujuri preferate pentru vara: Rimmel London Apocalips Lip Lacquers nuanta 303 Apocaliptic


Locul 3

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter nuanţa 013 Magic Magenta - are o culoare frumoasă şi oferă buzelor un aspect uşor lucios. Nu se întinde deloc şi rezistă foarte mult. E un ruj perfect pentru zilele călduroase de vară. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Rujuri preferate pentru vara: Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 
      013 Magic Magenta


Locul 4

Maybelline Color Whisper nuanţa 130 Pink Possibilities - e un ruj mai natural şi poate fi purtat în orice moment al zilei. Arată foarte bine pe buze, le face să pară mai pline şi mai voluptoase. Găsiţi un review detaliat aici.

Top 5: Rujuri preferate pentru vara: Maybelline Color Whisper 
     nuanta 130 Pink Possibilities


Locul 5

Rujul AVON 24K Gold nuanţa Golden Petal - am ezitat până acum să vă vorbesc despre acest ruj pentru că nu se mai găseşte în catalogul de la AVON decât uneori la pagina cu produse în limita stocului sau în oferta pentru reprezentanţi, însă e o culoare foarte frumoasă pe care obişnuiesc să o port foarte mult vara. E un nude mai închis, cu o uşoară tentă de mov şi conţine foarte multe particule de sclipici auriu care arată tare bine în lumina soarelui. Nu sunt o mare fană a rujurilor cu sclipici dar acesta e foarte confortabil pe buze şi îmi place.

Top 5: Rujuri preferate pentru vara: Rujul AVON 24K Gold nuanta Golden Petal

Care e rujul vostru preferat pentru vară?

Add Comments

Brands