Christmas in July - delicii oflactive de la Yankee Candle

Ştiţi proverbul "omul deştept vara îşi face sanie şi iarna car" ei bine, pe acelaşi principiu, m-am gândit şi eu că vara e cel mai bun moment să îmi refac stocul lumânărilor de iarnă mai ales că am dat peste o ofertă de nerefuzat :)

Sunt o mare iubitoare de lumânări parfumate şi am început să apreciez din ce în ce mai mult lumânările Yankee Candle. Deşi nu au un preţ tocmai prietenos, aromele lor sunt încântătoare şi nu e deloc greu să te laşi cucerit de ele şi de fiecare dată când au o ofertă bună, profit de ocazie pentru a încerca o lumânare nouă.

Cumparaturi Yankee Candle

Am profitat de faptul că lumânările de iarnă au fost reduse cu până la 50% şi am cumpărat două lumânări mari, o lumânare votiv şi 4 tarte. Mi-a fost greu să rămân cu picioarele pe pământ şi să nu îmi golesc de tot portofelul mai ales că tentaţiile au fost foarte mari.


Yankee Candle Sprkling Snow - are un miros intens şi răcoritor de pin iar pe fundal simt uşor notele citrice care îi dau aerul unui parfum proaspăt şi delicat. Ador mirosul şi seamănă foarte mult cu Yankee Candle Christmas Garland, însă aceasta are un miros uşor mai delicat. E preferata mea din cele cumpărate şi e fără îndoială o lumânare minunată pentru iarnă. Un borcan mare are 623g, a costat 62lei la reducere şi o găsiţi aici.

Yankee Candle Sprkling Snow

Yankee Candle Sprkling Snow - mirosul proaspăt al pinilor înzăpeziţi îmbogăţit cu arome fine de patchouli şi fructe (decrierea oferită de Yankee Candle).


Yankee Candle Candy Cane Lane - ei bine lumânarea asta nu a fost deloc ceea ce mă aşteptam. Nu e deloc lumânarea delicioasă care speram să fie în urma descrierii. La rece, miroase foarte mentolat şi mă trimite uşor cu gândul la o pastă de dinţi. Pe aceasta am reuşit să o aprind şi pot să vă spun că mirosul e uşor diferit în timpul arderii. Nu mai e la fel de mentolată, e uşor mai caldă însă nasul meu nu percepe absolut nici o notă dulce. Nu simt deloc zahărul sau vanilia simt doar un miros de mentă uscată. Din păcate nu e printre favoritele mele şi vă recomand să o mirosiţi înainte de a o cumpăra, dacă aveţi posibilitatea, pentru că s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Ca şi performanţă, lumânarea arde foarte curat iar mirosul l-am simţit în cameră chiar şi cu uşa deschisă. Şi aceasta are 623g, a costat tot 62lei la reducere şi o găsiţi aici.

Yankee Candle Candy Cane Lane

Yankee Candle Candy Cane Lane - o combinaţie delicioasă special creată pentru sărbători: aroma fursecurilor proaspăt scoase din cuptor, un strop de mentă şi vanilie cremoasă (decrierea oferită de Yankee Candle).


Yankee Candle Snow in Love - recunosc că m-am lăsat influenţată de faptul că pe youtube această lumânare e favorita iubitorilor de lumânări Yankee şi am fost foarte curioasă să o încerc. Are într-adevăr un miros plăcut, proaspăt şi curat şi nu pot să zic că mă trimite neapărat cu gândul la sărbătorile de iarnă ci mi se pare un miros potrivit pentru orice perioadă a anului. Am ales o lumânare votiv si o tartă doar din motivul de a le putea compara şi pentru a vedea care se comportă mai bine. Nu am reuşit încă să le folosesc aşa că nu vă pot oferi o descriere exactă a mirosului şi a felului în care se comportă. Lumânarea votiv a costat 7.4lei iar tarta 6lei şi le găsiţi aici.

Yankee Candle Snow in Love

Yankee Candle Snow in Love - aromă dulce, dar relaxantă, unde notele proaspete de citrice se contopesc cu cele orientale (decrierea oferită de Yankee Candle).


Tot la capitolul tarte, am mai ales 3 în diferite arome care nu erau neapărat de iarnă. Tartele au costat 5 lei fiecare şi mi se par o idee bună de a încerca aromele Yankee fără a investi prea mult într-o lumânare.

Yankee Candle  tarts: Honey Glow, Ginger Dusk, Sugared Apple

Honey Glow - creează o atmosferă relaxantă cu un parfum dulce şi captivant de miere. E într-adevăr un miros dulce şi relaxant şi îmi place foarte mult. Nu înţeleg de ce nu se vorbeşte mai mult despre această lumânare pentru că are un miros interesant şi extrem de plăcut.

Ginger Dusk - aerul proaspăt în amurg revine la viaţă cu note picante şi o idee subtilă de citrice. Are un miros foarte intens de ghimbir dar în acelaşi timp uşor răcoritor.

Sugared Apple – o aromă delicioasă de mere zemoase stropite cu zahăr şi vanilie. Are într-adevăr o aromă delicioasă şi miroase minunat. E preferata mea din cele 4 tarte cumpărate.

Şi un mic bonus din partea celor de la Yankee...dacă tot am comandat atâtea :D

Yankee Candle Citrus and Sage

Ador lumânările Yankee şi chiar dacă sunt mai costisitoare, calitatea lor e pe măsură şi au mirosuri foarte interesante şi sofisticate. Nu am reuşit să le folosesc pe toate iar pentru majoritatea descrierea oferită a fost pe baza mirosului la rece. Dacă sunteţi curioase de o aromă anume, lăsaţi-mi un comentariu şi voi face un review mai detaliat.

Lumânările le-am cumpărat online, pe site-ul celor de la yankeeland.ro şi dacă vă grăbiţi încă mai puteţi beneficia de ofertele lor ;)

Aţi încercat lumânările Yankee Candle? Care e aroma voastră preferată?


Add Comments

Brands