Gelul de duş şi crema de mâini Ziaja Cashmere

Nu de mult, au început să apară şi pe la noi produsele Ziaja şi pentru că am tot văzut vorbindu-se despre ele pe bloguri, mi-au stârnit curiozitatea. Până acum am încercat 3 produse de la ei şi vreau să vă spun că toate mi-au plăcut dar astăzi am ales să vă vorbesc doar despre două dintre ele şi anume gelul de duş şi crema de mâini Ziaja din gama Cashmere.

Gelul de dus si crema de maini Ziaja Cashmere

Ziaja e un brand polonez iar în ultimul an produsele lor au început să se facă şi la noi cunoscute. Deşi nu au un magazin fizic, produsele lor pot fi găsite în farmacii sau online iar preţurile sunt foarte accesibile.

Gama Cashmere e o gamă dedicată îngrijirii corpului şi conţine 3 produse: o cremă de mâini, un gel de duş cremos şi o loţiune de corp. Produsele din aceasta gamă conţin proteine din caşmir şi promit o piele fină şi delicată. Pentru că, din aceasta gamă am încercat doar gelul de duş şi crema de mâini, am să fac referire doar la aceste două produse.

La o primă vedere aceste produse mi-au făcut o impresie bună şi chiar dacă nu au cel mai luxos ambalaj mi-au lăsat impresia unor produse mult mai scumpe decât costă, lucru surprinzător de plăcut.

Gelul de duş cremos Ziaja, cu proteine de caşmir - a fost dragoste la primul miros. Are un miros foarte plăcut "cozy" dar elegant, numai bun pentru zilele răcoroase de toamnă. E un miros ce dă produsului un aer luxos şi rafinat. Gelul de duş e cremos şi într-adevăr lasă pielea fină şi catifelată dar neavând probleme cu pielea uscată nu aş putea să vă spun dacă e suficient de hidratant pentru o piele extrem de uscată. L-am folosit şi pe post de spumant de baie şi îmi place cum parfumează apa şi cât de fină îmi lasă pielea după baie. E un produs foarte bun pentru preţul pe care îl are şi merită să îl încercaţi dacă aveţi ocazia. Are o cantitate de 500 ml şi costă în jur de 14lei.

Gelul de dus Ziaja Cashmere

Gelul de duş cremos Ziaja, cu proteine de caşmir, 500ml, (aici)


Crema de mâini Ziaja, cu proteine de caşmir şi unt de shea - mirosul e foarte asemănător cu al gelului de duş din aceeaşi gamă iar un mare plus e faptul că nu are un miros puternic care să dea dureri de cap ci e foarte delicat şi relaxant. De obicei produsele ce conţin unt de shea au un miros destul de puternic care poate nu e pe placul tuturor însă nu e cazul şi cu această cremă de mâini. Crema are o textură lejeră, intră repede în piele şi nu o lasă unsuroasă. Pielea mâinilor se simte hidratată în profunzime, nu doar la suprafaţă. Ca nivel de hidratare, pe o scară de la 1 la 5, aş putea spune că e în jur de 4. O prefer în defavoarea altor creme mai hidratante datorită lejerităţii cu care intră în piele. Are o cantitate de 100ml şi costă în jur de 8 lei.

Crema de maini Ziaja Cashmere

Crema de mâini Ziaja, cu proteine de caşmir şi unt de shea, 100ml, (aici)

Gelul de dus si crema de maini Ziaja Cashmere


Mi-au plăcut produsele din această gamă şi deşi nu l-am menţionat până acum în articolele mele, mi-a plăcut enorm de mult şi tonerul Ziaja cu aloe. Am avut o experienţă plăcută cu toate produsele Ziaja pe care le-am încercat şi acest lucru mi-a stârnit curiozitatea să încerc şi alte produse de la ei. Următoarele pe listă sunt produsele din gama cu portocale dar şi cele din gama cu castravete şi mentă.

Mai multe despre produsele Ziaja puteţi afla de pe pagina lor de Facebook, Fbd Ziaja Romania.

Aţi încercat produsele Ziaja? Care sunt preferatele voastre?


Add Comments

Brands